Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Vytápění, klimatizace

Vyhledávání článků
Zplynovací kotle Atmos ušetří až 30 % paliva

Zplynovací kotle Atmos ušetří až 30 % paliva

vyšlo 10.10.2012

Firma Vaše Topení zabývající se prodejem výrobků z oblasti vody, topení a plynu má ve své pestré nabídce zboží i zplynovací kotle Atmos na hnědé uhlí a dřevo. Ty oproti klasickým prohořívacím či odhořívacím kotlům přináší úsporu paliva ve výši 20 až 30%. Obsluha kotlů je snadná a také časově nenáročná.

 
Na co se zaměřit při výběru krbové vložky?

Na co se zaměřit při výběru krbové vložky?

vyšlo 28.9.2012

Topná sezóna už je zase za dveřmi a tak je třeba myslet na to, jak v dobách plískanic zahřejeme naše domovy. Pokud vám spíše než na estetice záleží na kvalitním vytápění a dlouhé životnosti, pořiďte si krbovou vložku. Ta bude i po mnoha letech intenzivního topení bez problémů plnit svou funkci.

 
Energetická náročnost budov

Energetická náročnost budov

vyšlo 10.9.2012

Nedávno prošel v Poslanecké sněmovně zákon upravující směrnici EU o energetické náročnosti budov. Cílem této směrnice je co nejvyšší snížení spotřeby energie na vytápění budov, čímž se výrazně zvýší úspory českých domácností. Všechny nemovitosti již dnes nesou označení o své energetické náročnosti, podobně jako je tomu například u spotřebičů.

 
Úsporné vytápění s důrazem na design

Úsporné vytápění s důrazem na design

vyšlo 9.9.2012

Současný vývojový trend v oblasti moderního způsobu vytápění udávají otopná konvektorová tělesa značky Licon. Představují zcela unikátní spojení špičkového technického provedení a moderního designu s akcentem na eleganci, čistotu a preciznost zpracování. Devízou těchto vysoce účinných konvektorů je především jejich značně ekonomický provoz, šetrnost k životnímu prostředí a bezkonkurenční variabilita.

 
Topenilevne.cz – kvalitní trubky a kotle s dlouhou životností

Topenilevne.cz – kvalitní trubky a kotle s dlouhou životností

vyšlo 3.9.2012

Pokud stavíte, nebo renovujete byt, dům či nebytové prostory, bezpochyby Vás budou zajímat výrobky týkající se vody, plynu, topení, sanity i kanalizace. Náš internetový obchod Topenilevne.cz pak proto právě Vám nabízí pestrý sortiment zboží, který například představují trubky (CU trubky atd.), elektrokotle, kamna, krby, vodárny, vany nebo toalety. Tím ovšem není naše nabídka vyčerpána ani zdaleka, stačí nás však navštívit. Přispějeme Vám dobrou radou a navíc s námi ušetříte.

 
Krbová kamna a jejich správný výběr

Krbová kamna a jejich správný výběr

vyšlo 9.8.2012

Poslouchat praskání dřeva, koukat na plápolající plameny, užívat si hřejivého tepla a úžasné romantické atmosféry – to vše můžete, když si pořídíte kvalitní krbová kamna, která jsou skutečným fenoménem posledních let. Živé plameny nejenže působí velice esteticky, ale navíc dokážou až o polovinu snížit výdaje na vytápění.

 
Čeká vás investice do nového kotle na tuhá paliva?

Čeká vás investice do nového kotle na tuhá paliva?

vyšlo 2.8.2012

Majitelé starších kotlů na tuhá paliva asi nebudou výskat radostí. Vzhledem k tomu, že došlo ke zpřísnění norem na provoz a složení emisí, budou muset zainventovat do modernějších zařízení. Na dražší kotel s nižšími emisemi si bude muset v nadcházejících deseti letech odložit finance až půl milion českých domácností.

 
Venkovní krby můžou vypadat i netradičně

Venkovní krby můžou vypadat i netradičně

vyšlo 11.7.2012

Na žádné zahradě by neměl chybět pořádný venkovní krb, který je při párty, oslavě nebo posezení s přáteli doslova nezbytnou nutností. V zahradním krbu připravíme ty nejlepší grilované dobroty, po kterých se bude každý olizovat až za uchem. Krby jsou nejen funkčním a estetickým prvkem, ale staly se také jakýmsi společenským centrem každé zahrady.

 
Klimatizace do bytu, rodinného domu i kanceláře

Klimatizace do bytu, rodinného domu i kanceláře

vyšlo 27.6.2012

Klimatizace už dnes nejsou žádným luxusem, ale stávají se běžným vybavením domů a bytů. Jejich posláním už není pouze ochlazovat, ale umožňují i další úpravy vzduchu, jako je jeho topení, ionizace, filtrace a čištění vzduchu. Moderní klimatizační jednotky nabízí společnost Tramonta Klima, která se zabývá jejich kompletní dodávkou, montáží i servisem.

 
Energetická náročnost staveb

Energetická náročnost staveb

vyšlo 21.6.2012

V současnosti se v oblasti bydlení a staveb neustále setkáváme s takovými pojmy, jako je pasivní, nízkoenergetický či dokonce nulový dům. U všech je samozřejmě možné počítat s úsporami energií. Víte ale, o kolik budou nižší, než spotřeby energií u starších staveb nebo u novostaveb?

 
Šetřiví pomocníci do každé koupelny

Šetřiví pomocníci do každé koupelny

vyšlo 9.6.2012

Vodné a stočné je stejně jako elektřina či plyn rok od roku dražší. Přestože spotřeba vody u nás za posledních 20 let klesla o třetinu, potřebuje denně každý Čech průměrně 100 litrů vody. Od prvního ranního použití toalety až k večerní sprše, pokaždé se roztočí vodoměr a tím i vaše peněženka.

 
Jak se nebát zdražování energií v roce 2012?

Jak se nebát zdražování energií v roce 2012?

vyšlo 1.5.2012

Titulní stránky novin plní zprávy, že velké energetické společnosti chystají v tomto roce zdražování cen energií. Bez energie se neobejde žádná domácnost, ale jak se zdražování bránit? Buď přestanete svítit, topit a večeři si budete připravovat na ohni po vzoru dávných předků, nebo můžete zvolit takový způsob vytápění, který je energeticky nenáročný, ale zároveň natolik účinný, aby bylo doma stále příjemné teplo. Jedním takovým způsobem jsou infrapanely Wellina od rakouského výrobce Redwell Manufaktur GmbH.

 
Systémové komíny EKO

Systémové komíny EKO

vyšlo 20.4.2012

Systémové komíny EKO vyrábí a distribuuje společnost EKO KOMÍNY, s.r.o.. Celkovou koncepcí společnosti je nabízet produkty a služby v oboru odvodu spalin a komínové techniky. Ucelenost nabízených a poskytovaných služeb začíná v projekční přípravě jednotlivých produktů, nebo zakázek, kde jsou zpracovávány nejnovější poznatky z daného oboru, které jsou dále aplikovány do praxe.

 
Tepelná čerpadla v palbě vašich otázek

Tepelná čerpadla v palbě vašich otázek

vyšlo 18.4.2012

Zvýšený zájem o levnější, ekologičtější a pohodlnější vytápění rodinných domů obrací pozornost investorů k využívání alternativních zdrojů energie. Oblastí, která v poslední době zaznamenává největší rozvoj, je využívání tepelných čerpadel. Z nejčastěji pokládaných otázek, které se tohoto způsobu vytápění týkají, jsme pro Vás vybrali čtyři následující.

 
Nepřetržité větrání zdarma – to jsou turbowenty

Nepřetržité větrání zdarma – to jsou turbowenty

vyšlo 16.4.2012

U nových staveb i rekonstrukcí je většinou hlavním cílem nejnižší spotřeba tepla, která se vedle zateplení řeší i utěsnením oken a vchodových dveří. S tím ale vzniká potřeba nepřetržitého zásobování čerstvým vzduchem. Velmi výhodným a účinným řešením je instalace zařízení Turbowent, které obytný prostor zásobuje čerstvým vzduchem trvale a zdarma.

 
Infrapanely - studie prestižní univerzity přinesla překvapivé výsledky

Infrapanely - studie prestižní univerzity přinesla překvapivé výsledky

vyšlo 27.3.2012

Na Aristotelově univerzitě v Thessaloniki provedli odborníci ze strojírenské fakulty výzkum v rámci projektu firmy Redwell Manufaktur GmbH, při kterém byly porovnány běžné topné systémy. Studie se zaměřila na energetickou účinnost, tepelnou pohodu, náklady a ekologičnost vybraných topných zařízení.

 
Prémiový komín Schiedel na jediné paletě za skvělou cenu

Prémiový komín Schiedel na jediné paletě za skvělou cenu

vyšlo 23.3.2012

Jen s dobrým a bezpečným komínem si můžete dopřávat luxus živého ohně v domácnosti, aniž byste riskovali požár nebo zničení interiéru. Přesně taková rizika totiž hrozí, spolehnete-li se na nesystémové jednovrstvé komíny, které se nedokážou vyrovnat s extrémními teplotními výkyvy a vlhkostí provázejícími užívání nových druhů paliv a moderních spotřebičů. Nyní můžete získat prémiový komínový systém za zvýhodněnou cenu a na jediné paletě, takže jeho stavba bude připomínat jednoduchou stavebnici.

 
< 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >
Aircool Vytápění partner

Reklama

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE CLEAR UV

Transparentní lepidlo na bázi MS polymerů je pro exteriér jako stvořené. 100 % UV odolnost a mrazuvzdornost vám umožní použití jak v interiérech, tak především v exteriérech. Pružnost, pevnost a chameleon efekt jsou jeho hlavní výhody. Je ideálním pomocníkem pro lepení skleněných prvků.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

BAREVNÉ TRENDY VE VENKOVNÍCH DLAŽBÁCH

Letošní barevné tóny jsou inspirovány návratem k přírodě. Barvy, jako např. lávově šedá melírovaná nebo grafitovorezavá vytvoří z Vaší terasy jedinečné místo k posezení a relaxaci.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

České krby s nejlepší zárukou na trhu

Krbové vložky BEF Home - český originál s jedinečným designem a nejlepší zárukou na trhu. Vyberte si z nejširší nabídky modelů.

KVALITNÍ TEPELNÁ ČERPADLA MACH

Chcete tepelné čerpadlo, které Vás nezklame dlouhá léta? Kontaktujte nás! Navrhneme, vyrobíme, nainstalujeme a postaráme se o Vás, již od roku 1996.

KORADO - český výrobce radiátorů

Otopná tělesa pro vás vyrábíme už více než 50 let. V našem portfoliu najdete nejen radiátory RADIK ale i koupelnové žebříky, designová tělesa, konvektory a rekuperace.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.