7points - rozšíření balkonu

Reklama

Vytápění, klimatizace

Vyhledávání článků
Úsporné topení se světovým designem

Úsporné topení se světovým designem

vyšlo 4.9.2011

Jestliže stavíte, nebo plánujete rekonstrukci, budete zajisté řešit způsob vytápění. Způsob vytápění je třeba volit opravdu obezřetně, jelikož právě radiátory jsou tím, na čem se dá poměrně dobře ušetřit. V případě volby špatného způsobu vytápění – špatné radiátory, dochází během několika let ke zbytečně vysokým nákladům právě na vytápění. Velmi zajímavou a výhodnou volbou jsou bezesporu konvektory.

 
Exkluzivní designové krby

Exkluzivní designové krby

vyšlo 26.8.2011

FIRE-DESIGN s.r.o. v současnosti patří ke spolehlivým dodavatelům v oblasti vytápění a moderního designu v České republice. Naše společnost je držitelem několika výhradních zastoupení exklusivních designových krbů a krbových kamen významných kamnářských značek.

 
Inteligetní domácnost pro větší komfort, úspory i bezpečí

Inteligetní domácnost pro větší komfort, úspory i bezpečí

vyšlo 2.8.2011

Co je to vlastně inteligentní domácnost? Jedná se v podstatě o jistou automatizaci domácnosti ve smyslu úspory času či sekvence kroků, které se mohou dělat samy bez vaší osobní přítomnosti. V obecné rovině by to měla být schopnost z libovolného místa, přímo nebo dle doporučení a souvztažností, ovládat jakékoli elektrické spotřebiče, měnit jejich nastavení, editovat, rozvíjet, doplňovat atd.

 
Radiátor na přání není už jen sen!

Radiátor na přání není už jen sen!

vyšlo 25.7.2011

Jistě znáte z vlastní zkušenosti, že zboží je kolem nás mnoho a v různé kvalitě. Když však začnete něco konkrétního hledat, dá Vám to velkou práci, pokud to vůbec seženete. Nemluvě o finanční náročnosti. Je běžné koupit oděvy na přání, modní doplňky, obuv, nábytek, ale co třeba radiátory?

 
Turbowenty větrají samy, nepřetržitě a zdarma

Turbowenty větrají samy, nepřetržitě a zdarma

vyšlo 15.7.2011

Na větrací šachtice bytových domů se montují rotační hlavice, které se nazývají turbowenty. Jde o větráky, které se roztáčejí pomocí síly větru. V souvislosti s průměrem (velikostí) zařízení vzniká určitý podtlak, který má za následek zlepšení odtahu ve větracích šachticích. Ty bývají mnohdy opatřovány různými elektrickými ventilátory v různém technickém stavu.

 
Příjemné prostředí díky klimatizaci

Příjemné prostředí díky klimatizaci

vyšlo 25.6.2011

Jaro se ještě nestačilo rozkoukat a některých částech republiky už začíná pomalu léto. Co budeme dělat doma či na pracovišti až teplota ještě více stoupne? Správně, pustíme si klimatizaci!

 
Stropní ventilátory s funkcí reverzace užijete v létě i v zimě

Stropní ventilátory s funkcí reverzace užijete v létě i v zimě

vyšlo 3.6.2011

V povědomí lidí panuje názor, že službu stropních ventilátorů využijeme jen pro letní sezónu a s jejím koncem ztrácí své kouzlo a hlavně užitek. Není tomu tak. Stropní ventilátory s funkcí reverzace výborně využijete i v zimním provozu a ještě k tomu ušetříte až 10 procent energie na vytápění. Jak je to možné?

 
S konvektory Licon i design rozhoduje

S konvektory Licon i design rozhoduje

vyšlo 24.5.2011

Zvolit vhodné vytápění je poměrně složité, ale kolik tomu věnujeme času? Můžeme to předat odborníkovi, který nám vše vyřeší po technické stránce tak, aby nám nebyla zima, ale co interiér? A my, kolik úsilí věnujeme výběru nové sedací soupravy, nábytku či podlahám. Trávíme spoustu času nad katalogy, v internetových diskuzích nebo přímo v prodejnách. A jak naše úsilí o dokonalý interiér může dopadnout?

 
Moderní a úsporné vytápění konvektory MINIB

Moderní a úsporné vytápění konvektory MINIB

vyšlo 21.5.2011

Společnost MINIB, s.r.o., se již od roku 1999 zabývá výrobou a vývojem podlahových, nástěnných, samostojných a speciálních otopných a dochlazovacích konvektorů. Jsou to speciální tělesa, u nichž je teplo či chlad převáděn do vytápěné či dochlazované místnosti prouděním - konvekcí.

 
Betonové lehčené komíny BLK - kvalitně a bez kompromisů

Betonové lehčené komíny BLK - kvalitně a bez kompromisů

vyšlo 12.5.2011

Již osmým rokem firma Betonové stavby – Group s.r.o., Klatovy nabízí a dodává na náš stavební trh kompletní certifikovaný komínový systém, sestávající z lehčených liapor-betonových tvárnic (BLK) a výstroje z korozivzdorné oceli DIN 1.4571, 1.4404 (ČSN 17348 a ČSN 17349).

 
EKO KOMÍNY, novinky ve výrobním sortimentu pro rok 2011

EKO KOMÍNY, novinky ve výrobním sortimentu pro rok 2011

vyšlo 27.4.2011

Společnost EKO KOMÍNY, s.r.o., tradiční výrobce českých systémových komínů, nabízí na českém, slovenském a dalších evropských trzích evropsky certifikované systémové komíny a jejich příslušenství již po řadu let.

 
Krbové vložky a kamna MBTerm-krby s.r.o.

Krbové vložky a kamna MBTerm-krby s.r.o.

vyšlo 25.4.2011

Sháníte teplovzdušné rozvody, krbové vložky, krbová kamna, Flexo potrubí, čtyřhranné potrubí, krbové nářadí nebo snad krbová dvířka standardní i nestandardní? V tom případě byste se měli zajímat o komplexní nabídku firmy MBterm-krby, s.r.o., která svým širokým sortimentem vyhoví každému.

 
Radiátory a konvektory LICON

Radiátory a konvektory LICON

vyšlo 18.4.2011

Na český trh topenářských výrobků a příslušenství se dostala novinka v podobě radiátorů a otopných lavic Licon. Otopné lavice nebo chcete-li nadpodlažní konvektory nabízí společnost Licon hned v několika provedeních. Úspora vytápění, kvalitní design a dokonalá tepelná pohoda to jsou atributy konvektorů Licon.

 
Jak využít solární energii doma a na zahradě?

Jak využít solární energii doma a na zahradě?

vyšlo 1.4.2011

Solární energie – dvě slova, která jsou v posledních letech skloňována ve všech pádech. A není divu. Neustálé zdražování energií a s tím spojených nákladů na bydlení nutí většinu z nás zamyslet se nad tím, jak je snížit. Ohřev vody, vytápění i světlo a elektřina vůbec, není toho málo. A právě solární energie může být výborným řešením a jedním z doplňkových náhradních zdrojů.

 
Do moderního domu patří komín. Ale ne ledajaký!

Do moderního domu patří komín. Ale ne ledajaký!

vyšlo 21.3.2011

Vytápěcí systémy prošly v uplynulých letech obrovským vývojem. Některé jsou na komínových systémech zcela nezávislé, jiné naopak kladou na odvod spalin mnohem vyšší nároky. Řada stavebníků se výstavbě komínu vyhýbá ve snaze snížit pořizovací náklady domu na minimum. Z dlouhodobé perspektivy je přitom kvalitní komínový systém investicí, která se časem zúročí.

 
Krby a kamna za výhodné ceny

Krby a kamna za výhodné ceny

vyšlo 21.3.2011

Petr Vávra – krbova-kamna.COM není jen obchod, který poskytuje opravdu široký výběr krbů a kamen za výhodné ceny. Nabízíme více. Zákazníci u nás mají k dispozici komplexní balíček služeb – od poradenství při výběru po zajištění dopravy, zprovoznění kamen až po revizi komína.

 
Větrání v interiéru a jeho význam pro člověka

Větrání v interiéru a jeho význam pro člověka

vyšlo 11.3.2011

Možná se vám to nezdá, ale vědeckými průzkumy bylo dokázáno, že dostatek čerstvého vzduchu v interiéru má blahodárný vliv na lidské zdraví. Člověk je odolnější, více koncentrovaný, plný energie a soustředěný na práci. K tomu, abychom ráno „nastartovali“ své tělo k aktivitě tedy stačí opravdu málo – větrat!

 
< 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >
Aircool Vytápění partner

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ RÝHOVANÉ DESKY Z „TRAPLASTU“

Taky nechcete, aby vám podlaha terasy shnila? Tak použijte terasovou rýhovanou desku z materiálu Traplast™. sluší jí to i na balkonech, restauračních zahrádkách, přístavních molech, kolem bazénů.

 

STOLNÍ TERACOTA GRIL JATA GR 559

Využijte grilovací sezónu naplno se stolním teracotovým grilem Jata GR 559 vyrobeným ve Španělsku. Gril disponuje ručně vyráběnou 15 mm keramickou deskou s nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání. Plocha 46 x 28 cm zajistí kvalitní grilování pro všechny druhy mas s unikátní přírodní chutí.

 

Hydromasážní a vířivé vany se světlem

Akce! Vybrané modely masážních a vířivých van za super ceny. Rádi relaxujete ve vaně po dlouhém a náročném dni? Právě pro Vás vyrábíme kvalitní vany vybavené jak hydromasáží, tak i jemnou AIR masáží. Česká výroba, prodloužená záruka, odborná montáž. Vše zajistíme.

 

Nábytek na balkon Adriana 1+2

Elegantní set dvou křesel a stolku skvěle doplní čtecí koutek v obýváku nebo posezení s kávou na terase. Jednotný design usnadní práci při plánování interiéru a kombinace černé barvy se světlým ratanem vytváří moderní vzhled, který vypadá skvěle jednoduše všude.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

České krby s nejlepší zárukou na trhu

Krbové vložky BEF Home - český originál s jedinečným designem a nejlepší zárukou na trhu. Vyberte si z nejširší nabídky modelů.

KVALITNÍ TEPELNÁ ČERPADLA MACH

Chcete tepelné čerpadlo, které Vás nezklame dlouhá léta? Kontaktujte nás! Navrhneme, vyrobíme, nainstalujeme a postaráme se o Vás, již od roku 1996.

KORADO - český výrobce radiátorů

Otopná tělesa pro vás vyrábíme už více než 50 let. V našem portfoliu najdete nejen radiátory RADIK ale i koupelnové žebříky, designová tělesa, konvektory a rekuperace.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.