Montkov - zárubně a dveře 2

Reklama

Vytápění, klimatizace

Vyhledávání článků
Sálavé topení a sálavá topidla jsou úsporná a vhodná pro alergiky

Sálavé topení a sálavá topidla jsou úsporná a vhodná pro alergiky

vyšlo 21.11.2013

Mnoho lidí si myslí, že vytápět elektřinou je příliš drahé. Ovšem existují i taková topidla, která toto zažité tvrzení vyvrací. K těm patří zejména moderní sálavá topidla, která jsou velmi hospodárná, zajišťují vysoký komfort a jejich pořizovací cena není nijak závratná. Navíc mají díky principu sálavého vytápění také příznivý vliv na lidské zdraví.

 
Ze starého komínu nový? Proč ne. Pomůže rekonstrukce.

Ze starého komínu nový? Proč ne. Pomůže rekonstrukce.

vyšlo 20.11.2013

V naších rodinných a bytových domech je převážná část déle sloužících komínů a nejeden majitel stojí před rozhodnutím co „s ním“? Naštěstí vývoj moderních technologií v kominickém oboru je velmi rychlý a zohledňuje nejen technické, ale i finanční možnosti. Investice do nového komína se proto vždy vyplatí.

 
Aktivní a energeticky soběstačné domy jsou zcela nezávislé na okolí

Aktivní a energeticky soběstačné domy jsou zcela nezávislé na okolí

vyšlo 6.11.2013

Nároky člověka na bydlení jsou rok od roku vyšší. Nejenže chceme bydlet kvalitně, pohodlně a ve zdravém prostředí, chceme také, aby to bylo co nejlevnější. Řešením jsou aktivní a energeticky soběstačné domy, které na svůj provoz nepotřebují odebírat žádnou energii – jednoduše si ji vyrábějí samy.

 
Jak fungují akumulační kamna a kam se hodí?

Jak fungují akumulační kamna a kam se hodí?

vyšlo 5.11.2013

Jedním z osvědčených způsobů vytápění menších domů a bytů jsou akumulační kamna, která je možné využít všude tam, kde není zaveden plyn a nechceme topit ani tuhými palivy. Jejich výhoda spočívá ve schopnosti „uskladňování“ energie v době levnějšího tzv. nízkého tarifu, čímž se výrazně šetří peníze.

 
Vytápění domácností pomocí LPG

Vytápění domácností pomocí LPG

vyšlo 3.11.2013

Pokud bydlíte, nebo máte chalupu v místech, kde není možné zavést zemní plyn, bude pro vás výhodným řešením vytápět domácnost pomocí LPG, tedy pomocí zkapalněného plynu. Má vysokou výhřevnost, nízké pořizovací náklady a v porovnání s vytápěním elektřinou tak můžete ušetřit až 20% nákladů na vytápění.

 
Rohová krbová vložka Angle – spolehlivý zdroj tepla pro Vaší domácnost

Rohová krbová vložka Angle – spolehlivý zdroj tepla pro Vaší domácnost

vyšlo 1.11.2013

Hledáte spolehlivý způsob vytápění Vaší domácnosti, který snoubí kvalitu provedení a elegantní, čistý desing? Odpověď na tyto otázky přináší firma Romotop spol. s.r.o se sídlem v Suchdole nad Odrou a její revoluční provedení rohové krbové vložky Angle.

 
Tepelná čerpadla TRAMONTA KLIMA šetří peníze i životní prostředí

Tepelná čerpadla TRAMONTA KLIMA šetří peníze i životní prostředí

vyšlo 31.10.2013

S rostoucími cenami energií je třeba uvažovat, jak co nejvíce ušetřit za vytápění. Topným zařízením budoucnosti jsou tepelná čerpadla, jejichž pořízení má nesporné výhody. Již nebudete závislí na dodávkách zemního plynu a získáte velmi účinný zdroj tepla.Tepelná čerpadla tak poskytují vysoký uživatelský komfort.

 
Změna dodavatele energií

Změna dodavatele energií

vyšlo 25.10.2013

V dnešní době již nemusíme za dodávky energií platit nehorázné částky. Máme totiž možnost si svobodně vybrat, jaká společnost nám bude elektřinu a plyn dodávat. Tím můžeme ušetřit i tisíce korun ročně, aniž bychom se museli ve spotřebě omezovat. Kdo nabízí nejvýhodnější ceny energií? To zjistíme jednoduše porovnáním cen na online kalkulačce.

 
Krby a kamna – tipy i rady

Krby a kamna – tipy i rady

vyšlo 20.10.2013

Krby a kamna se hodí všude tam, kde je třeba spolehlivého zdroje vytápění a zároveň se žádá zajímavý estetický prvek. Krby, krbové vložky i obestavby nebo kachlová kamna tak jistě naleznou mnohá uplatnění.

 
Jak často je potřeba ověřovat vodoměr?

Jak často je potřeba ověřovat vodoměr?

vyšlo 18.10.2013

Zákon nařizuje periodické ověřování vodoměrů, což mnozí provozovatelé někdy dosti podceňují. Na ověřovací lhůty je však třeba dávat dobrý pozor, protože domácnosti s neověřeným vodoměrem nemají povinnost platit faktury. Majitelé nájemních domů by si tak ve vlastním zájmu měli tyto lhůty hlídat.

 
Vše o vytápění 3. – Sálavé infrapanely

Vše o vytápění 3. – Sálavé infrapanely

vyšlo 17.10.2013

Vytápění domácností pomocí infrapanelů dnes není ještě příliš rozšířené, přitom právě topné panely přináší nejlevnější způsob, jak vytápět domy, byty či kanceláře pomocí elektrické energie. Infrapanely jsou díky technologii sálavého vytápění schopny předat teplo okolní stavební konstrukci a hloubkově ji prohřát. Je tak zajištěna dokonalá tepelná pohoda interiéru.

 
Krbová kamna – nejenže oživí váš interiér, krásně se u nich ohřejete a také ušetříte!

Krbová kamna – nejenže oživí váš interiér, krásně se u nich ohřejete a také ušetříte!

vyšlo 17.10.2013

Léto už je nenávratně pryč a o slovo se hlásí studené zimní večery. Chcete svojí domácnost probarvit záblesky plápolajícího ohně a navíc dům nebo byt za nízké náklady vytopit? Máme pro vás řešení – pořiďte si krbová kamna!

 
Ohřev vody Sluncem – fototermicky nebo fotovoltaicky?

Ohřev vody Sluncem – fototermicky nebo fotovoltaicky?

vyšlo 16.10.2013

Využití energie Slunce k přímému ohřevu vody je u nás už skoro tradiční záležitostí. I když se zatím nemůžeme počtem instalací v poměru k počtu budov srovnávat např. s Rakouskem. Ztrátu momentálně mírně dotahujeme díky pobídce z programu Zelená úsporám.

 
Nepodceňujte čištění a revize komínů

Nepodceňujte čištění a revize komínů

vyšlo 1.10.2013

Čištění komínů se v posledních letech bralo poměrně na lehkou váhu. Potkat ve městech kominíka bylo téměř nemožné, avšak nevyčištěné komíny mohou způsobit a bohužel i způsobují tak velké problémy, končící velmi často neštěstím, že se i vláda rozhodla pro obnovení údržby komínů něco udělat a dne 1. března 2010 vydala nařízení vlády, které upravuje podmínky bezpečného provozu komínů a kouřovodů.

 
Jaké radiátory zvolit právě do vašeho interiéru?

Jaké radiátory zvolit právě do vašeho interiéru?

vyšlo 30.9.2013

Zvažujete výměnu stávajícího systému topení? Rozhodli jste se investovat do radiátorů? Potom jsme si právě pro Vás připravili takový malý souhrn, který Vám může s výběrem pomoci.

 
Využijte možnost získat jedinečné slevy na špičkové materiály

Využijte možnost získat jedinečné slevy na špičkové materiály

vyšlo 22.9.2013

Při výstavbě rodinného domu nyní můžete výrazně uspořit, a přitom budete stavět z vynikajícího stavebního materiálu. Komínové systémy ABSOLUT, UNI*** PLUS a STABIL můžete nyní získat se slevou až 33%.

 
Kamna na tuhá paliva se sporákem a troubou nejen na chalupu

Kamna na tuhá paliva se sporákem a troubou nejen na chalupu

vyšlo 14.9.2013

Vzhledem k tomu, že se energie neustále zdražují a neobnovitelné zdroje neustále ubývají, staly se sporáky na tuhá paliva vyhledávaným vybavením kuchyní českých chat a chalup. Zvládají totiž hned několik věcí najednou – zatopit, ohřát vodu, uvařit i upéct. Právě multifunkčnost patří k hlavním přednostem sporáků na pevná paliva.

 
< 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >
Aircool Vytápění partner

Reklama

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE CLEAR UV

Transparentní lepidlo na bázi MS polymerů je pro exteriér jako stvořené. 100 % UV odolnost a mrazuvzdornost vám umožní použití jak v interiérech, tak především v exteriérech. Pružnost, pevnost a chameleon efekt jsou jeho hlavní výhody. Je ideálním pomocníkem pro lepení skleněných prvků.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

DLAŽBA, KTERÁ OKOUZLÍ VAŠI ZAHRADU

S jarem přichází touha trávit více času na terase a zahradě. Nechte se inspirovat krásnou dlažbou, dlaždicemi, ploty a prvky zahradní architektury Semmelrock a splňte si sen o krásné zahradě.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

České krby s nejlepší zárukou na trhu

Krbové vložky BEF Home - český originál s jedinečným designem a nejlepší zárukou na trhu. Vyberte si z nejširší nabídky modelů.

KVALITNÍ TEPELNÁ ČERPADLA MACH

Chcete tepelné čerpadlo, které Vás nezklame dlouhá léta? Kontaktujte nás! Navrhneme, vyrobíme, nainstalujeme a postaráme se o Vás, již od roku 1996.

KORADO - český výrobce radiátorů

Otopná tělesa pro vás vyrábíme už více než 50 let. V našem portfoliu najdete nejen radiátory RADIK ale i koupelnové žebříky, designová tělesa, konvektory a rekuperace.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.