Montkov - zárubně a dveře 2

Reklama

Vytápění, klimatizace

Vyhledávání článků
Jak vybrat vhodný ventilátor do parného léta?

Jak vybrat vhodný ventilátor do parného léta?

vyšlo 20.5.2013

V parných letních dnech hledáme jakýkoliv způsob, jak se alespoň na chvíli zchladit. V posledních letech se dostávají zpět na výsluní ventilátory, které toho však kromě pouhého vytváření příjemného vánku zvládají mnohem více. Dokážou ionizovat vzduch, vytvořit dojem přírodního větru nebo myslet na to, abychom během spánku neprochladli.

 
Stále více důvodů pro řízené větrání s rekuperací tepla

Stále více důvodů pro řízené větrání s rekuperací tepla

vyšlo 26.4.2013

Větrání otevřeným oknem je u nás zatím „nejsympatičtějším“ způsobem výměny vzduchu v místnostech, neboť si nežádá žádných technických vymožeností. Tento způsob se však příliš neosvědčil v tropických vedrech, a ze zkušenosti také víme, že v zimě vede nedisciplinované větrání systémem „otevřít okno a zapomenout“ ke značným únikům drahého tepla.

 
Topí nebo chladí – chytré radiátory Licon

Topí nebo chladí – chytré radiátory Licon

vyšlo 24.4.2013

Při výstavbě domu či bytu nebo jejich rekonstrukci je výběr vhodného systému vytápění zcela zásadní. Najít takový systém, který nám zajistí dostatečnou tepelnou pohodu, sníží spotřebu energie a navíc je šetrný k životnímu prostředí, nemusí být vždy jednoduché. Takovéto moderní energeticky úsporné vytápění zajišťují právě nízkoteplotní otopné soustavy s účinnými konvektory Licon.

 
Využijte možnost získat POUKAZ NA DŮM

Využijte možnost získat POUKAZ NA DŮM

vyšlo 21.4.2013

Při výstavbě rodinného domu nyní můžete výrazně uspořit, a přitom budete stavět z vynikajícího stavebního materiálu. Tři silní výrobci se spojili, aby nabídli své výrobky stavebníkům.

 
Infrazářiče – topení budoucnosti

Infrazářiče – topení budoucnosti

vyšlo 11.4.2013

Výdaje za vytápění jsou jednou z nejvyšších položek ve výdajích všech domácností. Zjistili jsme, jak na vytápění ušetřit nejen výdaje z rodinného rozpočtu, ale jak současně vytápět ekologicky a efektivně! Při správném využití všech předností zářičů můžete ušetřit až 80% energie oproti klasickým druhům vytápění.

 
Ohřev teplé vody může být levnější díky moderním ohřívačům

Ohřev teplé vody může být levnější díky moderním ohřívačům

vyšlo 28.2.2013

Možná i vy, stejně tak jako většina českých domácností, používáte k ohřevu teplé vody starý průtokový ohřívač. Ten nejenže je dnes již velice nehospodárný, ale může být také dosti nebezpečný. Je proto nejvyšší čas investovat do kvalitního a úsporného ohřívače teplé vody, s jehož pomocí můžete ušetřit až čtvrtinu dosavadních nákladů.

 
Vaše topení.cz - vše pro vytápění, rozvod a ohřev vody, kanalizaci a zařízení koupelen

Vaše topení.cz - vše pro vytápění, rozvod a ohřev vody, kanalizaci a zařízení koupelen

vyšlo 9.1.2013

Specialistou na maloobchodní a velkoobchodní prodej výrobků v oblasti vody, topení a plynu je firma Vaše topení.cz Její další specializací je také prodej sanity a tepelných čerpadel, včetně jejich montáže. Za více než 15 let svého působení získala firma spoustu zákazníků, jejichž spokojenost je kladena vždy na první místo.

 
Nové technologie odečtu spotřeby energií výrazně šetří náklady

Nové technologie odečtu spotřeby energií výrazně šetří náklady

vyšlo 26.12.2012

V prosinci vešla v platnost nová směrnice EU řešící problematiku dálkového měření spotřeby vody a energií. Takzvaný Smart Metering pomůže nejen domácnostem, ale i firmám ušetřit náklady vynaložené na energie v řádu 20% ročně. Jde o ucelený systém dálkového sběru dat z měřičů elektřiny, plynu, studené i teplé vody.

 
Je nejvyšší čas připravit si zásoby dřeva na zimu

Je nejvyšší čas připravit si zásoby dřeva na zimu

vyšlo 24.11.2012

S blížící se zimou je třeba finišovat se sekáním, řezáním a štípáním dřeva, abychom si v dlouhých studených měsících měli čím vyhřát naše obydlí. Jestliže patříte k těm, kdo topí dřevem, pak víte, jaká je to dřina být dokonale připraven. Víte však, jaké dřevo se pro topení nejvíce hodí, na kolik vás vyjde a jak jej dobře uskladnit?

 
Jak vybrat správný kotel? Poradíme vám

Jak vybrat správný kotel? Poradíme vám

vyšlo 23.11.2012

Výběr správného kotle pro rodinný domek, byt či chatu rozhodně není jednoduchá záležitost. Nabídka kotlů na trhu je poměrně široká. Jak tedy při výběru postupovat?

 
Tramonta Klima – tepelná čerpadla

Tramonta Klima – tepelná čerpadla

vyšlo 22.11.2012

Tepelná čerpadla patří k alternativním zdrojům obnovitelné energie. Odnímají teplo z venkovního prostředí a dále jej využívají pro vytápění či ohřev teplé vody. Pořízením tepelného čerpadla výrazně ušetříte na provozu vašeho domu, proto neváhejte a obraťte se na společnost Tramonta Klima, která se zabývá jejich kompletní dodávkou, montáží i servisem.

 
Chcete snížit náklady na vytápění? Zaměřte se na komín

Chcete snížit náklady na vytápění? Zaměřte se na komín

vyšlo 22.11.2012

Každý, kdo chce výrazně snížit náklady na vytápění, musí věnovat dostatečnou pozornost svému komínu a udržovat jej v dobrém stavu. Ať už tedy plánujete výstavbu nového, nebo rekonstrukci starého komínu, obraťte se na profesionální firmu komín SOS. s. r. o., která se zabývá komplexními opravami stávajících komínů i výstavbou nových komínových těles.

 
Jak vybrat správně radiátor?

Jak vybrat správně radiátor?

vyšlo 21.11.2012

Rekonstruujete byt či stavíte nový rodinný dům? Nebo jen nejste spokojeni se současným stavem svého vytápění a rozhodli jste se pořídit si nové radiátory? Podívejte se na několik tipů, které vám pomohou vybrat ten správný radiátor.

 
Lze designovými radiátory opravdu vytápět?

Lze designovými radiátory opravdu vytápět?

vyšlo 6.11.2012

Možná vás nikdy nenapadlo, koukat se na radiátor, jako na prvek, který by mohl mít nějakou estetickou funkci. Většinou topení vnímáme jako nezbytný kus železa v interiéru. I oblast topné techniky však přináší mnohá překvapení a tak si dnes do kterékoliv místnosti můžete pořídit radiátor opravdu nevšedního tvaru, nebo si na něj nechat natisknout vlastní obraz.

 
Výměnou radiátoru je možné ušetřit za vytápění tísíce korun ročně

Výměnou radiátoru je možné ušetřit za vytápění tísíce korun ročně

vyšlo 16.10.2012

Věděli jste, že zastaralá topná zařízení zvyšují náklady na spotřebu energie? Pokud chcete, aby vaše peníze, které za teplo dáváte, byly odteď vynakládány co nejefektivněji, vyměňte vaše staré radiátory za modernější a úspornější. Není to nijak složité, tento úkol s přehledem zvládnou i domácí kutilové. Stačí si nechat poradit, jaké zařízení je právě pro vás vhodné.

 
Péče a údržba krbů a kamen je důležitá i během topné sezóny

Péče a údržba krbů a kamen je důležitá i během topné sezóny

vyšlo 11.10.2012

Na podzim je nejvyšší čas, abychom připravili kamna a krby na nadcházející zimní sezónu. Několik měsíců se na ně jen prášilo a sloužily více méně pro okrasu, teď je však třeba, aby opět plnily svou funkci a zahřívaly nás, kdykoliv to potřebujeme. Co když ale kamna nebo krby nefungují tak jak mají? Je třeba umět si pomoci a vědět, v čem je zádrhel.

 
Jak uspořit při ohřevu vody?

Jak uspořit při ohřevu vody?

vyšlo 10.10.2012

Zvýšené požadavky na úspory energie, vyplývající i z připravovaného nařízení Evropské unie, týkajícího se zásobníkových ohřívačů vody, byly pro firmu AEG impulsem k vývoji ohřívače nové generace. Nové ohřívače EWH Universal, dodávané v objemech od 30 do 150 litrů, jsou odpovědí na otázku, jak mají vypadat přístroje pro ohřev vody budoucnosti.

 
< 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >
Aircool Vytápění partner

Reklama

Náš tip

Křovinořez STIHL FS 120

Oblíbený křovinořez STIHL FS 120 nyní se slevou 1 700 Kč.

 

MAMUT GLUE HIGH TACK

Využijete ho všude tam, kde potřebujete něco rychle přilepit a nemůžete předmět z jakýchkoliv důvodů zatížit, než lepidlo vytvrdne. Lepidlo MAMUT GLUE High Tack nahrazuje hřebíky, šrouby a nýty.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

České krby s nejlepší zárukou na trhu

Krbové vložky BEF Home - český originál s jedinečným designem a nejlepší zárukou na trhu. Vyberte si z nejširší nabídky modelů.

KVALITNÍ TEPELNÁ ČERPADLA MACH

Chcete tepelné čerpadlo, které Vás nezklame dlouhá léta? Kontaktujte nás! Navrhneme, vyrobíme, nainstalujeme a postaráme se o Vás, již od roku 1996.

KORADO - český výrobce radiátorů

Otopná tělesa pro vás vyrábíme už více než 50 let. V našem portfoliu najdete nejen radiátory RADIK ale i koupelnové žebříky, designová tělesa, konvektory a rekuperace.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.