Garland RMR 62 TRD

Reklama

Vytápění, klimatizace

Vyhledávání článků
Úsporné radiátory pro život

Úsporné radiátory pro život

vyšlo 14.4.2010

Na trhu se objevila nová značka radiátorů Optimized Convection vyráběná společností Licon Liberec. Jedná se o novou generaci podlahových konvektorů – radiátorů - s jedinečným technickým řešením, kde je použita celá řada inovativních prvků.

 
Infratopení v dřevostavbě

Infratopení v dřevostavbě

vyšlo 12.4.2010

Před rokem byla čtyřčlenná rodina pana Petra v situaci opuštění stísněného prostoru panelákového bytu na sídlišti a před splněním jejich snu o bydlení v novém prostorném a moderním rodinném domě. Naspořené finance a bankovní úvěr sice limitovalo jejich možnosti, ale ze svých požadavků nechtěli slevit.

 
Celosvětová energetická soutěž Energy Globe Award

Celosvětová energetická soutěž Energy Globe Award

vyšlo 28.3.2010

Ekonomická krize donutila Čechy znovu se stát národem kutilů. Pokud se jim svépomocí podaří něco vyrobit a přitom ušetřit peníze, mají šanci vyhrát cenu v celosvětové soutěži Energy Globe Award. Soutěž patří k nejprestižnějším oceněním v oblastech přínosu k ochraně životního prostředí a úspor energie.

 
Ukončení komína Absolut v novém kabátě

Ukončení komína Absolut v novém kabátě

vyšlo 26.3.2010

Řešení nadstřešní části komínu prvky Final si už jednoznačně našlo své místo na trhu se stavebními materiály. Proč jsou prvky Final mezi stavebníky a investory tak oblíbené? Odpověď je nasnadě. Stavba nadstřešní části z těchto dílů je rychlá, přesná a navíc zachovává tradiční vzhled komínu nad střechou.

 
Fotovoltaická elektrárna pro každého

Fotovoltaická elektrárna pro každého

vyšlo 17.3.2010

O tom jak si sami postavit fotovoltaickou elektrárnu na šikmé či rovné střeše jsme už tady psali. Je však nutno ještě objasnit spoustu mýtů, které solární elektrárny v současnosti obcházejí, čtěte dále a uvidíte, že mít svou vlastní elektrárnu na střeše rodinného domku není žádný problém.

 
Konvektory MINIB …víc, než jen teplo

Konvektory MINIB …víc, než jen teplo

vyšlo 15.3.2010

Estetika hraje roli i u tak funkčního prvku interiéru, jako je topné těleso. V moderním interiéru už nemají místo klasické radiátory a bývají nahrazovány konvektory, které mimo estetického hlediska mají řadu dalších výhod. Mimo ohřevu dokáží fungovat i jako chlazení.

 
Stabilizátory idú po Beskydech

Stabilizátory idú po Beskydech

vyšlo 10.3.2010

Beskyde, Beskyde, kdo po tobě ide – jsou slova písně, která nás napadnou, pokud se pořádně podíváme na komíny ve většině měst a obcí Beskyd, této magické oblasti naší republiky. Stabilizátory komínového tahu, resp. rychlosti větru, které vidíme, se po pětiletém působení firmy S.T.O., s. r. o. z Ostravy staly velmi častým doplňkem na komínech rodinných domů, ale i úřadů, škol a ostatních budov.

 
Kuchyňský sporák je spojením elegance a účelnosti

Kuchyňský sporák je spojením elegance a účelnosti

vyšlo 24.2.2010

Kuchyňský sporák tvoří určitě jednu z nejdůležitějších částí výbavy kuchyně v domácnosti i na chatě či chalupě, kde se hodí spíše kachlové sporáky. Takový sporák je účelným doplňkem domu či rekreační chalupy, který dotváří atmosféru klidu a pohody. Nejenže pomůže s přípravou jídla, ale celá rodina se k němu ráda vrací k odpočinku a získání nových sil.

 
Může energeticky aktivní dům splácet hypotéku?

Může energeticky aktivní dům splácet hypotéku?

vyšlo 7.2.2010

Energeticky aktivní dům umí vyrábět více energie, než ji sám na svůj provoz spotřebuje. Zásadní rozdíl proti pasivnímu nebo nulovému domu dělá zisk energie. Ten je vyšší, než dům potřebuje k vytápění. V praxi to znamená, že výrobu elektřiny zajišťují fotovoltaické články a ohřev teplé vody obstarají solární články.

 
Topení uhlím může být ekologické a levné

Topení uhlím může být ekologické a levné

vyšlo 30.12.2009

Návratem k topení uhlím řeší mnohé domácnosti stále zvyšování cen elektřiny a zemního plynu. Ministerstvo životního prostředí však chce přimět lidi k topení ekologičtějšímu. Podle jeho představ by se v kamnech mělo topit čím dál méně. Pro mnoho domácností je však uhlí nejlevnější variantou, a proto jím topí dále.

 
Vaření na plynu nebo na skle?

Vaření na plynu nebo na skle?

vyšlo 29.12.2009

Moderní varné desky nabízí opravdu velký komfort pro své uživatele. Výrobci neustále zdokonalují a inovují nejen design, ale i funkčnost a tak se k zákazníkovi dostávají velmi kvalitní desky, které mají vysokou účinnost ohřevu, jsou odolné proti oděru a jejich údržba je velmi snadná. Stačí si jen vybrat, zda bude sklokeramická nebo plynová.

 
Infrapanely Wellina - moderní řešení vašeho topení

Infrapanely Wellina - moderní řešení vašeho topení

vyšlo 18.12.2009

Infratopení Wellina představuje úsporné a zdravé vytápění, které nezabírá místo pod okny, ale působí jako dekorace. Výhodou je princip sálání, který je obdobný jako vytápění kachlovými kamny, kdy se primárně ohřívají stěny a od nich teprve vzduch. Výsledkem je rovnoměrné prohřátí celého prostoru, minimální vířivost prachu a zejména u starších staveb dochází k vysoušení zdiva a odstraňování plísní.

 
Dům snů – dřevostavba v přímém přenosu

Dům snů – dřevostavba v přímém přenosu

vyšlo 6.12.2009

Na počátku reality show Dům snů se deset vybraných soutěžících párů seznámilo s pozemkem i projektem. Netradiční projekt, jehož výsledkem má být luxusní bydlení v hodnotě 13 miliónů korun, se realizoval čtyři měsíce. Odborníci pro ně hned ze startu připravili nelehký úkol. Museli se dohodnout na konečné podobě svého domu snů.

 
Moderní vytápění pro váš dům

Moderní vytápění pro váš dům

vyšlo 18.11.2009

Doba je ve znamení růstu cen energií, čehož využívají výrobci kotlů, tepelných čerpadel a kolektorů k úplným „závodům“ v úsporách. Stavebník, který chce ekologicky a ekonomicky topit, se však již nikde nedozví, že žádný z těchto výrobků nefunguje sám o sobě. Naopak musí být vhodně začleněn do celého topení. Jen tak lze plně využít jejich vlastnosti.

 
Konvektory zatopí, ochladí a dobře vypadají

Konvektory zatopí, ochladí a dobře vypadají

vyšlo 13.11.2009

Moderní trendy zasahují i do estetiky vytápění. V interiérech svých domovů a pracovišť už nechceme mít zastaralé radiátory. Klasické topné těleso považuje stále více uživatelů za nutné zlo, které interiéru vytápěného prostoru příliš nesluší. Oku mnohem více lahodí konvektory, které mají navíc řadu výhod. Dokážou kromě vytápění třeba v letních měsících vzduch i ochladit.

 
Briketa z listí nahrazuje uhlí a dřevo

Briketa z listí nahrazuje uhlí a dřevo

vyšlo 12.11.2009

Na podzim se všude hrabe listí spadané ze stromů. Je ho všude dost. V městských parcích a ulicích tak hodně, že působí potíže. Na jeho likvidaci jsou každoročně vynakládány nemalé finanční prostředky. Suché listí však nutně nemusí končit na skládce. Může velmi dobře posloužit jako ekologické palivo.

 
inVENTer - no.1 v oblasti decentrálního větrání s rekuperací

inVENTer - no.1 v oblasti decentrálního větrání s rekuperací

vyšlo 9.11.2009

Stále lepší izolační materiály a kvalitnější okenní výplně pomáhají šetřit náklady na vytápění. Tyto skutečnosti však zamezí prostupu vlhkosti skrze obvodovou stěnu a ta zůstává uvnitř objektu. Na vlhkých stěnách se usazuje prach a je jen otázkou času, kdy se začne objevovat plíseň.

 
< 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >
Aircool Vytápění partner

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ VYVÝŠENÉ ZÁHONY Z „TRAPLASTU“

Hlavní výhodou vyvýšených záhonů je právě jejich výška. Při sázení, okopávání, trhání plevele nebo sklizni se nemusíte ohýbat, dřepět nebo dokonce klečet, protože rostliny máte přímo pod rukama. Vyvýšený záhon v několika provedeních.

 

STOLNÍ TERACOTA GRIL JATA GR 559

Využijte grilovací sezónu naplno se stolním teracotovým grilem Jata GR 559 vyrobeným ve Španělsku. Gril disponuje ručně vyráběnou 15 mm keramickou deskou s nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání. Plocha 46 x 28 cm zajistí kvalitní grilování pro všechny druhy mas s unikátní přírodní chutí.

 

Sprchový kout s mramorovou vaničkou

Akce! Sprchové kouty s kvalitní pevnou vaničkou z litého mramoru. Dlouhá životnost, prodloužená záruka a zaručená spokojenost. Provádíme demontáže starých sprchových koutů a montujeme nové po celé ČR.

 

Zahradní teakový nábytek Garden IV.

Zahradní sestava nábytku z teaku pro 4 osoby. Pokud chcete luxusní zahradní nábytek, pak je teak to správné řešení. Vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům, vysoká tvrdost dřeva a nádherná kresba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

České krby s nejlepší zárukou na trhu

Krbové vložky BEF Home - český originál s jedinečným designem a nejlepší zárukou na trhu. Vyberte si z nejširší nabídky modelů.

KVALITNÍ TEPELNÁ ČERPADLA MACH

Chcete tepelné čerpadlo, které Vás nezklame dlouhá léta? Kontaktujte nás! Navrhneme, vyrobíme, nainstalujeme a postaráme se o Vás, již od roku 1996.

KORADO - český výrobce radiátorů

Otopná tělesa pro vás vyrábíme už více než 50 let. V našem portfoliu najdete nejen radiátory RADIK ale i koupelnové žebříky, designová tělesa, konvektory a rekuperace.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.