7points - rozšíření balkonu

Reklama

Vytápění, klimatizace

Vyhledávání článků
Dřevostavby je levnější vytápět elektřinou než plynem. Jak je to možné?

Dřevostavby je levnější vytápět elektřinou než plynem. Jak je to možné?

vyšlo 28.2.2011

Výstavba nízkoenergetických až pasivních dřevostaveb je moderním trendem zejména z důvodu rostoucích cen energií. Charakteristickým rysem těchto staveb jsou velmi nízké tepelné ztráty a tedy i nízká potřeba tepelné energie. Pokud jste zvolili tento typ stavby, zvolili jste také správný způsob vytápění?

 
Turbowenty jsou rotující větrací hlavice

Turbowenty jsou rotující větrací hlavice

vyšlo 23.2.2011

Jedná se o větráky, které se roztáčejí pomocí síly větru. Vznikající podtlak má za následek zlepšení odtahu ve větracích šachticích, původně opatřených elektrickými ventilátory často v různém technickém stavu. Zákazníci ušetří elektrickou energii, odpadá potřeba elektrických kabelů v těžko kontrolovatelných šachticích panelových domů a v neposlední řadě nejsou nájemníci obtěžováni hlukem ventilátorů, protože turbowent se otáčí naprosto tiše.

 
Energeticky úsporné systémy od KKH Brno

Energeticky úsporné systémy od KKH Brno

vyšlo 26.1.2011

Společnost KKH Brno, spol. s r. o. se prosazuje jako inovátor a dodavatel produktů v oblasti kondenzační techniky, obnovitelných zdrojů a komplexního řešení tepelné a klimatizační techniky. Na český trh dodává také zařízení pro přípravu teplé vody a zásobníky vody.

 
PEDOTHERM - mokrý i suchý systém podlahového vytápění

PEDOTHERM - mokrý i suchý systém podlahového vytápění

vyšlo 13.1.2011

Firma PEDOTHERM montuje v ČR podlahové vytápění již více než 20 let. Za tuto dobu realizovala stovky zakázek po celé republice a podlahové vytápění značky PEDOTHERM se stalo ve své třídě pojmem. Tajemství úspěchu firmy spočívá v jednoznačné orientaci na zákazníka a schopnosti uspokojit i ty nejnáročnější požadavky jak z hlediska komplexnosti dodávky, tak samozřejmě kvality a preciznosti provedení.

 
Quartzová topidla – úsporný způsob vytápění

Quartzová topidla – úsporný způsob vytápění

vyšlo 17.12.2010

V zimních měsících si přejeme mít doma či na chalupě především příjemné teploučko. Zároveň však dbáme na to, abychom ušetřili za energii. Řešením může být revoluční quartzové topidlo, které představuje nový koncept vytápění na základě tzv. slunečního efektu a vyzařuje tak okamžité a přímé teplo.

 
Levné topení se stabilizátory komínového tahu

Levné topení se stabilizátory komínového tahu

vyšlo 8.12.2010

Při topení pevnými palivy můžeme ovlivnit druh paliva a typ topného zařízení. Náš vliv na objem vzduchu, jenž se zúčastní spalování, je však velmi malý. Moderní topidla totiž potřebují pro svůj správný provoz přesný objem vzduchu neboli tah určený výrobcem. Úspory topení, kterých dosahujeme s využitím stabilizátorů komínového tahu, se pohybují u pevných paliv kolem 30% a při topení plynem přibližně 15%.

 
Patentovaná technologie komínových nástavců sníží náklady na vytápění až o 30%

Patentovaná technologie komínových nástavců sníží náklady na vytápění až o 30%

vyšlo 3.12.2010

Z historie víme, že mnoho užitečných vynálezů, které přispěly k zlepšení našeho života, bylo původně určeno pro vojenské účely. Podobný příběh měly třeba i začátky internetu. Možná vás ale překvapí, že i v našich končinách lze na takové vynálezy narazit. Jeden z nich je vzhledem k nastávající zimě vysoce aktuální, komínový nástavec.

 
Domácí posezení u ohně

Domácí posezení u ohně

vyšlo 20.11.2010

Pohodlně sedíte rozvaleni v křesle a pomalu usrkáváte z kouřícího šálku vonící kávu. Je příjemné teplo a vy pozorujete plamínky, skotačící v krbu a vrhající odlesky do intimního přítmí pokoje. Je pro vás taková představa příjemná? Pokud ano, proč ji nerealizovat? Kromě onoho křesla a kávy je pro to potřeba to nejdůležitější – krb.

 
Úsporné vytápění pro Váš domov

Úsporné vytápění pro Váš domov

vyšlo 15.11.2010

Otopné konvektorové systémy Licon představují nejen úsporu ale i nadčasový a velmi efektivní způsob vytápění místností. To je dáno jejich excelentními užitnými vlastnostmi a možnostmi elegantně skloubit funkčnost a pěkný design. Nová značka Optimized Convection.

 
Podlahové vytápění - chytrá volba

Podlahové vytápění - chytrá volba

vyšlo 11.11.2010

Každý člověk vnímá teplo jinak. Rozhodující pro osobní tepelnou pohodu je teplota vzduchu v místnosti. Čím rovnoměrněji je vzduch zahřátý a čím vyšší je podíl sálání při předávání tepla z topného systému, tím dříve člověk začne vnímat teplotu okolí jako příjemnou. Na rozdíl od všech ostatních topných systémů podlahové vytápění využívá přirozeného sálání tepla. Podlahové vytápění PEDOTHERM má při předávání tepla sálavý podíl vyzařování okolo 60%.

 
Větrání obytných místností Multibreeze

Větrání obytných místností Multibreeze

vyšlo 10.11.2010

Firma PEDOTHERM představuje novinku pro rok 2010, kterou je systém nuceného větráni s rekuperací PEDOTHERM Multibreeze. Kromě podlahového vytápění tak rozšiřujeme svojí působnost i do oblasti vzduchotechniky rodinných domů.

 
Tepelná čerpadla - otázky a odpovědi

Tepelná čerpadla - otázky a odpovědi

vyšlo 8.11.2010

Tepelná čerpadla jsou v současné době nejrychleji se rozvíjejícím zdrojem tepla pro rodinné domy. Shrnuli jsme čtyři nejčastější otázky, na které se zájemci o tepelné čerpadlo ptají.

 
Kvalitní splachovací systémy zajistí úsporné splachování

Kvalitní splachovací systémy zajistí úsporné splachování

vyšlo 2.11.2010

Většina klozetů u nás využívá k splachování pitnou vodu, což je ekonomicky náročné a docela nepřátelské vůči životnímu prostředí, protože pitná voda musela projít řadou úprav před i po jejím použití. Proto je z hlediska splachovacích systémů důležité hlídat množství vody, kterou pro svou činnost využívají.

 
Napojovací díl pro krbová kamna

Napojovací díl pro krbová kamna

vyšlo 29.10.2010

Elegantní a bezproblémové řešení připojení kouřovodu krbových kamen různých průměrů v černém provedení.

 
Moderní vytápění  - teplo, které potěší

Moderní vytápění - teplo, které potěší

vyšlo 24.10.2010

Společnost Licon se zabývá vývojem a výrobou konvektorových těles již řadu let. Do vývoje a následné výroby konvektorů, soustředila naše společnost mnoho důležitých a jedinečných prvků. V dnešní době je tak možné nabídnout konvektorová tělesa v široké produktové škále a s velkým okruhem použitelnosti.

 
Čas na změnu vytápění - snižte náklady až o 50% s infrapanely Wellina

Čas na změnu vytápění - snižte náklady až o 50% s infrapanely Wellina

vyšlo 22.10.2010

Hledáte možnosti, jak uspořit náklady na vytápění a přitom si pořídit kvalitní vytápění, které nezabírá prostor a několik desítek let nebude vyžadovat opravy či revize? Řešením je infratopení Wellina rakouského výrobce Redwell Manufrakur GmbH.

 
Servisní prohlídky plynových kotlů ušetří čas i peníze

Servisní prohlídky plynových kotlů ušetří čas i peníze

vyšlo 30.9.2010

Začíná topná sezóna a včas zrevidovaný kotel může ušetřit tisíce korun. Případ, kdy začátkem topné sezóny zjistíme, že zrovna ten náš kotel stávkuje, není zrovna potěšující zpráva. Stejně jako fakt, že účet po protopené sezóně naběhl do mnohem vyšších částek, než jsme původně čekali. Dobrou prevencí je včasná revize plynového kotle.

 
< 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >
Aircool Vytápění partner

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ RÝHOVANÉ DESKY Z „TRAPLASTU“

Taky nechcete, aby vám podlaha terasy shnila? Tak použijte terasovou rýhovanou desku z materiálu Traplast™. sluší jí to i na balkonech, restauračních zahrádkách, přístavních molech, kolem bazénů.

 

STOLNÍ TERACOTA GRIL JATA GR 559

Využijte grilovací sezónu naplno se stolním teracotovým grilem Jata GR 559 vyrobeným ve Španělsku. Gril disponuje ručně vyráběnou 15 mm keramickou deskou s nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání. Plocha 46 x 28 cm zajistí kvalitní grilování pro všechny druhy mas s unikátní přírodní chutí.

 

Sprchové dveře do niky sleva až 10 %

Akce! Kvalitní sprchové dveře do niky za rozumnou cenu? Podívejte se na naši širokou nabídku sprchových dveří. Sprchové dveře i pro atypické stavební otvory od rozměru 65 cm - 153 cm. Rádi poradíme na tel.: 546 422 111

 

Zahradní dřevěný set - stůl VIET a křesla LUCY

Zahradní sestava nábytku z akáciového dřeva pro 6 osob. Sestavu tvoří zahradní rozkládací stůl Viet akácie a 6x zahradní stohovatelné křeslo LUCY z akácie. Dlouhá životnost a nenáročná údržba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ SÍTĚ PROTI HMYZU

Ochrana proti hmyzu i do obloukových a šikmých oken.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

České krby s nejlepší zárukou na trhu

Krbové vložky BEF Home - český originál s jedinečným designem a nejlepší zárukou na trhu. Vyberte si z nejširší nabídky modelů.

KVALITNÍ TEPELNÁ ČERPADLA MACH

Chcete tepelné čerpadlo, které Vás nezklame dlouhá léta? Kontaktujte nás! Navrhneme, vyrobíme, nainstalujeme a postaráme se o Vás, již od roku 1996.

KORADO - český výrobce radiátorů

Otopná tělesa pro vás vyrábíme už více než 50 let. V našem portfoliu najdete nejen radiátory RADIK ale i koupelnové žebříky, designová tělesa, konvektory a rekuperace.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.