Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Vytápění, klimatizace

Vyhledávání článků
Turbowenty – nové siluety nad městem

Turbowenty – nové siluety nad městem

vyšlo 20.10.2015

Léta neúprosně ubíhají a podepisují se na našich nemovitostech. Přicházejí na řadu rekonstrukce a s tím spojená otázka. Jak zabezpečit kvalitně a efektivně izolační vlastnosti vytápěné nemovitosti? U nových staveb i rekonstrukcí je většinou hlavním cílem nejnižší spotřeba tepla, která se vedle zateplení řeší i utěsněním oken a vchodových dveří.

 
Vše o vytápění 6. – Kotle na tuhá paliva

Vše o vytápění 6. – Kotle na tuhá paliva

vyšlo 24.9.2015

Zvažujete, jak co nejefektivněji a nejlevněji vytápět váš dům? Zdají se vám ceny energií vysoké a nemáte přílišnou důvěru k moderním způsobům vytápění? Možná proto jste se rozhodli pro klasické vytápění tuhými palivy. Je to dobré řešení? Podle čeho bychom měli vybírat kotel na tuhá paliva a jakých parametrů se držet?

 
Krbové vložky do akumulační a sálavé obestavby

Krbové vložky do akumulační a sálavé obestavby

vyšlo 10.9.2015

Pro vytápění nízkoenergetického domu, kterých v posledních letech přibývá, je klíčový výběr vlastního způsobu vytápění a následně zdroje tepla. Jako optimální varianta se jeví kombinace krbové vložky a akumulační sálavé obestavby. Jak ale zaručit, aby tepla nebylo příliš?

 
Máte alergii? Stále vám teče z nosu a očí? Máme řešení pro čerstvý vzduch bez prachu a pylů!

Máte alergii? Stále vám teče z nosu a očí? Máme řešení pro čerstvý vzduch bez prachu a pylů!

vyšlo 7.9.2015

Ne, opravdu se nejedná o žádný vtip, ale o chytré technické řešení. KORASMART 1400 představuje stavebně jednoduchý a přitom efektivní způsob přívodu čerstvého vzduchu i při zavřeném okně, navíc bude vzduch předehřátý a díky účinným filtrům bez prachu a pylů. Konečně tedy existuje dostupné řešení pro každý dům a byt.

 
Představujeme nové trendy v teplovzdušném vytápění

Představujeme nové trendy v teplovzdušném vytápění

vyšlo 4.9.2015

Vytápění je věčné téma. Alfou a omegou jsou nízké provozní náklady, příjemná pořizovací cena topného systému a v neposlední řadě také stoupající nároky na vzhled. Všechny tyto vlastnostmi mají konvektory – moderní otopná tělesa, která postupně nahrazují zastaralé a neefektivní radiátory.

 
Skleněné radiátory topí levně a hodí se do celého bytu

Skleněné radiátory topí levně a hodí se do celého bytu

vyšlo 28.7.2015

Hledáte něco skutečně originálního do vašeho interiéru? Máte rádi skleněné doplňky? V tom případě vás jistě nadchnou také skleněné radiátory, které rychle a rovnoměrně vyhřívají prostor a zároveň dokáží ozvláštnit váš domov. Stanou se tak dokonale funkčním a také jedinečným designovým prvkem každého domu či bytu.

 
Mobilní klimatizace jsou ideální pro chlazení bytů i menších kanceláří

Mobilní klimatizace jsou ideální pro chlazení bytů i menších kanceláří

vyšlo 2.7.2015

I v našich končinách se během léta občas dočkáme opravdu tropických dní, kdy je v místnostech i při otevřeném okně téměř k nevydržení. Rychlým a operativním řešením, jak se zchladit, může být pořízení mobilní klimatizace. Modely, které jsou dnes k sehnání, vynikají energetickou úsporností i nízkými provozními náklady.

 
Jak mít doma příjemný chládek v parném létě a v zimě teplo

Jak mít doma příjemný chládek v parném létě a v zimě teplo

vyšlo 18.6.2015

Kdo by nechtěl mít doma tepelný komfort po celý rok? V zimě pěkně teplíčko a v parném létě naopak příjemný chládek. Tepelná čerpadla Dimplex umí obojí: Dokážou nejen vytápět dům a ohřívat vodu nebo bazén, ale v létě také chladit a to mnohem elegantněji než klimatizační jednotky.

 
Chcete doma topit efektivně? Řešením může být elektrokotel

Chcete doma topit efektivně? Řešením může být elektrokotel

vyšlo 9.3.2015

Pořízení nového kotle není právě nejsnazší, protože nabídka je široká a relevantních parametrů je poměrně hodně. Pokud však uvažujete o nákupu elektrokotle, mohli by vám následující řádky usnadnit rozhodování.

 
Armatury Slovarm – nedílná součást potrubí

Armatury Slovarm – nedílná součást potrubí

vyšlo 6.3.2015

Armatury jsou třeba při instalaci potrubí v soukromých i komerčních objektech. Poptáváte-li aktuálně právě tyto výrobky, na tomto místě bychom Vám chtěli představit slovenskou značku Slovarm.

 
Kotle na tuhá paliva. Jak vybrat ten nejvhodnější?

Kotle na tuhá paliva. Jak vybrat ten nejvhodnější?

vyšlo 5.3.2015

Kotle na tuhá paliva patří k tradičním způsobům topení. Ani dnes jim přitom ještě v žádném případě „neodzvonilo“ a díky několika inovacím se stále jedná o zajímavou volbu při řešení vytápění objektu.

 
Vše o vytápění I. - jak nakupovat krbová kamna

Vše o vytápění I. - jak nakupovat krbová kamna

vyšlo 13.11.2014

V dnešní době je nabídka krbových kamen velice široká, vybrat si můžete z modelů v různých cenových relacích. Při výběru krbových kamen je třeba se nezaměřovat pouze na design a vybavení, ale důležitá je také jejich kapacita a materiál, z něhož jsou vyrobeny. Jaký druh krbových kamen tedy zvolit?

 
Minib – česká otopná tělesa světové kvality

Minib – česká otopná tělesa světové kvality

vyšlo 16.10.2014

Možná jste ani netušili, že na našem území se nachází ryze česká firma v oblasti vývoje a výroby otopných těles, jejíž produkty svou kvalitou mohou být srovnávány s nejproslulejší konkurencí. I české firmy mohou dosahovat světových kvalit a právě Minib je toho důkazem. Na trhu je od roku 1999 a postupem času si neustále vypracovává stabilnější a uznávanější pozici nejen na našem a evropském trhu, ale i na celosvětovém.

 
Krby pro nízkoenergetické domy i úsporu nákladů

Krby pro nízkoenergetické domy i úsporu nákladů

vyšlo 6.10.2014

Venkovní teploty již dávno opustily letní hodnoty a pomalu nastává čas topné sezóny. V tomto čase mnozí řeší otázku, jak a čím topit, aby měli co nejnižší provozní náklady, šetřili životní prostředí a nebo vyšli vstříc požadavkům nízkoenergetických domů. Pojďme tedy na tyto otázky odpovědět.

 
Automatická regulace hoření šetří Váš čas a peníze

Automatická regulace hoření šetří Váš čas a peníze

vyšlo 22.9.2014

Vlastníte krb nebo kamna? Chcete ušetřit až 30% nákladů za palivo, prodloužit interval přikládání, zvýšit bezpečnost a životnost topného systému? Pokud ano, tak je pro Vás ideální volbou pořízení automatické regulace hoření od společnosti Timpex, která je lídrem na evropském trhu.

 
Nová konstrukční řada tepelných čerpadel země/voda STIEBEL ELTRON pro rodinné domy

Nová konstrukční řada tepelných čerpadel země/voda STIEBEL ELTRON pro rodinné domy

vyšlo 4.9.2014

V letošním roce přichází německá firma STIEBEL ELTRON s novou generací tepelných čerpadel země-voda pro rodinné domy. Nové přístroje nahradí doposud nabízené kompaktní modely WPF..E/cool bez ohřívače vody a WPC (cool) s vestavěným ohřívačem vody. Novými společnými prvky obou typových řad jsou: zvýšené topné faktory, nový regulátor, vysoká míra integrace, snížení hlučnosti, zlepšení transportních možností a nový design.

 
Vybíráme elektrický bojler – inteligentní bojler ví, kdy se chodíme koupat

Vybíráme elektrický bojler – inteligentní bojler ví, kdy se chodíme koupat

vyšlo 28.8.2014

Chceme-li mít teplou vodu k dispozici okamžitě a v dostatečném množství, musíme si správně vybrat způsob, kterým ji budeme ohřívat. Efektivní a bezproblémový ohřev vody zajistí elektrické bojlery, které v současnosti patří mezi vůbec nejžádanější metody ohřevu vody. Dnes již existují i inteligentní bojlery, které si vaši spotřebu vody pamatují a šetří vám peníze.

 
< 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >
Aircool Vytápění partner

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

LEVITUJÍCÍ POSTEL

Levitující konstrukce je u postele velmi oblíbená. U levitující postele je noha, skrytá a proto se při vstávání nekopnete.

 

TRUHLÍKY A KVĚTINÁČE

Truhlík či květináč je skvělou volbou pro nadšené zahrádkáře. Mohou si s ním vyzdobit své zahrady, balkony nebo terasy. Vyvýšený zahradní truhlík je ideální pro pěstování různých oblíbených květin a rostlin.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

České krby s nejlepší zárukou na trhu

Krbové vložky BEF Home - český originál s jedinečným designem a nejlepší zárukou na trhu. Vyberte si z nejširší nabídky modelů.

KVALITNÍ TEPELNÁ ČERPADLA MACH

Chcete tepelné čerpadlo, které Vás nezklame dlouhá léta? Kontaktujte nás! Navrhneme, vyrobíme, nainstalujeme a postaráme se o Vás, již od roku 1996.

KORADO - český výrobce radiátorů

Otopná tělesa pro vás vyrábíme už více než 50 let. V našem portfoliu najdete nejen radiátory RADIK ale i koupelnové žebříky, designová tělesa, konvektory a rekuperace.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.