7points - rozšíření balkonu

Reklama

Vytápění, klimatizace

Vyhledávání článků
Instalace tepelných čerpadel Buderus

Instalace tepelných čerpadel Buderus

vyšlo 12.3.2012

Tepelná čerpadla se stále více dostávají do popředí zájmu zákazníků hledajících technologii zaručující v současnosti, ale i budoucnosti nízké provozní náklady za vytápění a ohřev teplé či bazénové vody. Ve spolupráci technických specialistů značky Buderus s montážními firmami se realizovala řada instalací pro zákazníky, kteří neváhali a rozhodli se investovat do tohoto moderního zdroje vytápění.

 
Je libo radiátor se zrcadlem či bez něj?

Je libo radiátor se zrcadlem či bez něj?

vyšlo 18.1.2012

Koupelna neznamená jen keramiku, obklady či baterie. Je také symbolem tepla. A proto je třeba pořídit do ní vhodný radiátor. Vybírat můžete například ze sortimentu společnosti HOPA CZ, která nyní představila hned 11 nových typů radiátorů. Firma vychází z celosvětových módních trendů, jež jedinečným způsobem vtiskuje do svých produktů. Na všechny radiátory společnost poskytuje osmiletou záruku a jsou k dostání již od 3 190 Kč.

 
Fotovoltaické panely a sníh

Fotovoltaické panely a sníh

vyšlo 15.1.2012

Vybavit svůj rodinný dům či chalupu fotovoltaickými panely a efektivně tak využívat sluneční energii, o tom přemýšlí stále více lidí. Se vzrůstajícím zájmem o tuto oblast se množí i otázky ohledně provozu takové soukromé solární elektrárny. Mezi nejčastější dotazy patří i problematika sněhové pokrývky. Vadí solárním panelům sníh? Jakým způsobem je sněhu zbavit? Nemůže je sníh poškodit?

 
Kanadská krbová kamna

Kanadská krbová kamna

vyšlo 6.12.2011

Chcete mít doma nebo na chalupě stylově vypadající kamna, která vytopí celý pokoj s minimálními náklady? Pořiďte si kanadská krbová kamna, která díky unikátní technologii spalování slibují nejen kvalitní vytápění, ale také výraznou finanční úsporu. Není nic příjemnějšího, než když si můžete v klidu domova zatopit v krbu a relaxovat po náročném dni - to vše čistě a ekologicky.

 
Izolační pěna – pokroková izolace současnosti

Izolační pěna – pokroková izolace současnosti

vyšlo 16.11.2011

Potřebujete zateplit fasádu, podkroví, střechu, podlahu, vnitřní stěny nebo základy domu? Ať je kterékoliv roční období, použijte speciální izolační pěny, které vynikají jedinečnými vlastnostmi a zajistí dokonalou izolaci vašeho domu. Ve všech oblastech předčí všechny známé a doposud používané izolační materiály.

 
Tepelná čerpadla na chalupě

Tepelná čerpadla na chalupě

vyšlo 13.11.2011

Tepelná čerpadla jsou běžně používaným zdrojem tepla pro vytápění a přípravu teplé vody pro rodinné domy. Při správném výběru čerpadla mohou být výhodné i pro chaty a chalupy.

 
Změna dodavatele elektřiny a plynu – jak  na to?

Změna dodavatele elektřiny a plynu – jak na to?

vyšlo 9.11.2011

Určitě také nechcete platit za elektřinu a plyn více, než je nutné. Mnoho lidí kvůli stále se zvyšujícím cenám energií přešlo ke společnosti, která jim nabídla nejnižší ceny a lepší služby. Jako zákazník máte právo volby, tak proč jej nevyužít? Dodavatele elektřiny i plynu může změnit každý a není to tak složité, jak by se mohlo zdát.

 
Kvalita, funkčnost a jistota – to je gabotherm!

Kvalita, funkčnost a jistota – to je gabotherm!

vyšlo 26.10.2011

Užívejte výhod podlahového vytápění bez obav ze závad, nehod a poškození, které by stály nemalé finanční prostředky. Kvalitní podlahové vytápění s trubkami gabotherm® tyto obavy odstraní a můžete mít jistotu, že na dlouhá léta máte vystaráno.

 
Dodatečný komín je výkonný, flexibilní a elegantní

Dodatečný komín je výkonný, flexibilní a elegantní

vyšlo 24.10.2011

Hledáte spolehlivý komínový systém pro svou stavbu? Rekonstruujete a zvažujete nejvýhodnější řešení otopné soustavy? Dodatečný komín Schiedel je zárukou kvalitního výkonu, vykazuje vysokou flexibilitu při instalaci, a navíc se stane stylovým doplňkem vašeho domu. Můžete si jej snadno sestavit svépomocí.

 
Obrazy, které zahřejí. Doslova!

Obrazy, které zahřejí. Doslova!

vyšlo 20.10.2011

Obrazy patří k našich domovům stejně jako teplo. Obojí zútulní místo, které máme nade vše rádi a které sdílíme s lidmi, které milujeme. Co užitečnost topení a krásu obrazů zkombinovat? Díky infrapanelům WELLINA® je to hračka! Příště, až se budete kochat krásou obrazu, tak můžete cítit skutečné teplo, které z něj sálá. A hřát vás může i vědomí, že díky infratopení také ušetříte.

 
Konvektory, moderní způsob vytápění

Konvektory, moderní způsob vytápění

vyšlo 14.10.2011

Ještě stále se trápíte s nevýkonnými starými radiátory? Hledáte způsob, jak vytopit váš dům, byt nebo kanceláře snadno, rychle a navíc za málo peněz? Řešení máte na dosah ruky. Na český trh ho přináší společnost Licon a jmenuje se konvektor. Konvektorové vytápění významně snižuje náklady na topení.

 
Úsporná energetická fólie ušetří výdaje za vytápění

Úsporná energetická fólie ušetří výdaje za vytápění

vyšlo 9.10.2011

Hledáte způsob, jak ušetřit peníze za vytápění, jednou z variant je použití úsporné energetické fólie d-c-fix.

 
Jaké tepelné čerpadlo je pro váš dům nejvhodnější?

Jaké tepelné čerpadlo je pro váš dům nejvhodnější?

vyšlo 2.10.2011

Vybrat pro dům správné tepelné čerpadlo není jednoduché. Pokud jste se touto otázkou již zabývali, víte, že každý dodavatel na to má jiný názor. Přinášíme několik základních rad, s jejichž pomocí si můžete sami snadno zjistit, které tepelné čerpadlo bude pro váš dům nejlepší volbou. Při výběru tepelného čerpadla je důležité si uvědomit, že cílem není „mít doma tepelné čerpadlo“ ale „mít nízké provozní náklady“ a podle toho správnou technologii vybírat.

 
EKO KOMÍNY, v otázkách a odpovědích

EKO KOMÍNY, v otázkách a odpovědích

vyšlo 28.9.2011

Jaké komínové systémy společnost EKO KOMÍNY, s.r.o. nabízí? Společnost EKO KOMÍNY, s.r.o. nabízí širokou řadu systémových komínů a řešení odvodů spalin. V nabídce systémových komínů a komínových vložek nalezneme jak materiály klasické, tedy šamotové potrubí a tvarovky, tak i materiály z korozivzdorných ocelí a plastu.

 
Nové topné rohože od AEG

Nové topné rohože od AEG

vyšlo 21.9.2011

Elektrické podlahové vytápění se nestará jenom o příjemně teplé nohy, ale je často používáno jako rozumná alternativa doplňkového vytápění v koupelnách, kuchyních a dětských pokojích nebo jiných obytných či kancelářských prostorách.

 
Jak vytopit bydlení levně a zdravě?

Jak vytopit bydlení levně a zdravě?

vyšlo 14.9.2011

S příchodem chladných dnů už tradičně přicházejí obavy z nadcházející topné sezóny. Velmi často proto, že jediným možným způsobem, jak rychle naše bydlení vytopit, jsou elektrické přímotopy, jejichž provoz však výrazně provětrává peněženky. Víte, že můžete topit elektřinou a přitom se nebát, že vás astronomické cifry na složenkách srazí na kolena?

 
Nemáte komín, ale přáli byste si zatopit v kamnech?

Nemáte komín, ale přáli byste si zatopit v kamnech?

vyšlo 8.9.2011

Zatímco výstavba 90. let byla charakterizována bezmeznou důvěrou v levné energie, která často vyústila ve stavbu domů bez komínů, mnohdy závislých na elektrickém vytápění, přelom nového tisíciletí by se dal nazvat návratem do éry krbů a kamen. Jste-li i vy majiteli domů bez komínu a zatoužili jste po teple živého ohně sálajícího z krbu, přinášíme právě pro vás tip na rychlé řešení.

 
< 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >
Aircool Vytápění partner

Reklama

Náš tip

BYTELNÝ PLASTOVÝ STŮL Z „TRAPLASTU“

Bezúdržbový stůl Piknik pro celoroční používání si můžete pořídit samostatně nebo s našimi plastovými lavičkami. Poslouží u domu, na zahradě, u chalupy i jako městský mobiliář.

 

STOLNÍ TERACOTA GRIL JATA GR 559

Využijte grilovací sezónu naplno se stolním teracotovým grilem Jata GR 559 vyrobeným ve Španělsku. Gril disponuje ručně vyráběnou 15 mm keramickou deskou s nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání. Plocha 46 x 28 cm zajistí kvalitní grilování pro všechny druhy mas s unikátní přírodní chutí.

 

Sprchový kout s vysokou vaničkou

Akce! Sprchový kout s hlubokou vaničkou, je pevně usazen na ocelovém rámu s nožičkami. O pohodlný vstup do sprchového koutu se stará zástěna s posuvnými dveřmi. Skvělá cena, snadná instalace, prodloužená záruka na 5 let.

 

Zahradní jídelní set VIKING XL

Velmi žádaná zahradní jídelní sestava z kovu pro 6 osob. Sestavu tvoří zahradní jídelní stůl Viking XL a 6x zahradní židle Ramada černá.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

České krby s nejlepší zárukou na trhu

Krbové vložky BEF Home - český originál s jedinečným designem a nejlepší zárukou na trhu. Vyberte si z nejširší nabídky modelů.

KVALITNÍ TEPELNÁ ČERPADLA MACH

Chcete tepelné čerpadlo, které Vás nezklame dlouhá léta? Kontaktujte nás! Navrhneme, vyrobíme, nainstalujeme a postaráme se o Vás, již od roku 1996.

KORADO - český výrobce radiátorů

Otopná tělesa pro vás vyrábíme už více než 50 let. V našem portfoliu najdete nejen radiátory RADIK ale i koupelnové žebříky, designová tělesa, konvektory a rekuperace.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.