Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Vytápění, klimatizace

Vyhledávání článků
Jak vyzrát na pořízení ideálního kotle?

Jak vyzrát na pořízení ideálního kotle?

vyšlo 10.9.2013

Nabídka kotlů je dnes skutečně pestrá, pojďme se tedy alespoň v krátkosti přiblížit některé typy, které by se Vám mohly hodit domů anebo do dalších prostor.

 
Nerezové komíny SPIROFLEX - kompletní stavba komínů včetně revize

Nerezové komíny SPIROFLEX - kompletní stavba komínů včetně revize

vyšlo 5.9.2013

U každé stavby je potřeba vyřešit otázku odvodu emisí. Ideálním řešením pro rodinné domy, chaty a další objekty jsou nerezové komíny, které vynikají vysokou kvalitou. Jejich výhodou je jednoduchá instalace, bezpečnost a dlouhá životnost. Kompletní realizací staveb nerezových komínových systémů SPIROFLEX se zabývá firma MBTerm-krby s.r.o.

 
Solární systémy - moderní úspora

Solární systémy - moderní úspora

vyšlo 28.8.2013

Solární panely dnes již nejsou jen nadstandardní záležitostí, jako tomu bylo v minulých letech, ale představují vhodný způsob ohřevu vody. Poptávka po solárních systémech pro výrobu tepla tak v České republice v poslední době roste a kolektory jsou již běžnou součástí plánů a projektů majitelů rodinných domů.

 
Chcete topit levněji a bez námahy?

Chcete topit levněji a bez námahy?

vyšlo 28.8.2013

V současné době je snahou každého majitele úspora provozních nákladů, mezi které patří i náklady na vytápění. Chcete i Vy šetřit bez námahy? Úsporným a ekologickým zdrojem vytápění jsou tepelná čerpadla. Mezi kvalitní tuzemské výrobky patří tepelná čerpadla Mach s patentovanou technologií zdvojených výparníků. O rozhovor jsme požádali ředitelku společnosti Tepelná čerpadla Mach, s.r.o. paní Ing. Barboru Machovou.

 
Jaký komín vybrat do svého rodinného domu?

Jaký komín vybrat do svého rodinného domu?

vyšlo 26.8.2013

Novostavbu, na níž by chyběl komín, je dnes takřka nemožné najít. Jaký však vybrat? Protože komín slouží k odvodu spalin a musí odolávat velkému a dlouhodobému zatížení, měl by být v první řadě bezpečný a spolehlivý. Zajímavé řešení nabízejí například komínové systémy Schiedel.

 
Kompletní stavba krbů od výběru vložky až po montáž a obestavbu

Kompletní stavba krbů od výběru vložky až po montáž a obestavbu

vyšlo 20.8.2013

Není nic příjemnějšího, než si po náročném dni odpočinout u hořícího krbu. Že ho ještě nemáte? Obraťte se na firmu MBTerm-krby s.r.o., která se postará o kompletní realizaci vašeho krbu, od výběru krbové vložky až po samotnou montáž krbu. Firma nabízí kvalitní krbové vložky Unico, které jsou novinkou na českém trhu.

 
Automatický kotel na pelety sníží náklady na vytápění až o 50 %

Automatický kotel na pelety sníží náklady na vytápění až o 50 %

vyšlo 9.8.2013

Ani se nenadějeme a začne další dlouhá zima, s níž přijdou starosti týkající se vzrůstajících nákladů na vytápění. Pokud také po každé zimní sezóně s napětím očekáváte vyúčtování za teplo, měli byste vědět, že snížit náklady na vytápění je reálné. Může vám v tom pomoci automatický kotel Hapero na dřevěné pelety.

 
Konvektor je účinné, moderní, úsporné a estetické otopné těleso

Konvektor je účinné, moderní, úsporné a estetické otopné těleso

vyšlo 6.8.2013

Společnost MINIB, a.s. patři k předním výrobcům konvektorů v České republice. V současné době exportuje své výrobky do třiceti zemi Evropy, Asie, Austrálie i Ameriky.

 
Opravdu se vyplatí pořízení tepelného čerpadla?

Opravdu se vyplatí pořízení tepelného čerpadla?

vyšlo 25.7.2013

Tepelná čerpadla dokáží výrazně uspořit náklady na vytápění. Jsou vysoce ekologická a stala se tak oblíbeným alternativním zdrojem obnovitelné energie. V současnosti existuje několik druhů tepelných čerpadel a tak vybrat to správné, aby byl provoz opravdu úsporný, není zrovna jednoduché. Na co si musíme dát pozor? A jaká je vůbec návratnost takové investice?

 
Ekonomický, estetecký a elegantní způsob vytápění konvektory MINIB

Ekonomický, estetecký a elegantní způsob vytápění konvektory MINIB

vyšlo 12.7.2013

Konvektor je otopné těleso, které přináší významnou úspora energie díky nízké potřebě vody, velkou dynamika vytápění, rovnoměrnější rozprostření tepla, případně chladu (u konvektorů které jsou určeny také k dochlazování), úspora místa a má moderní design. Toto těleso se navíc dokáže přizpůsobit zcela individuálním potřebám jednotlivých zákazníků.

 
Trvalé, tiché a samočinné větrání bytů a bytových domů

Trvalé, tiché a samočinné větrání bytů a bytových domů

vyšlo 10.7.2013

Dospělý člověk vdechuje denně asi 20 m3 vzduchu. V nevětraném prostředí s nedostatkem kyslíku tento objem rychle roste a tělo o to intenzivněji vstřebává vzdušné toxické látky a prach. Roste tepová frekvence, dostavuje se únava, později nemoci. Říká se tomu „syndrom nemocných budov“. Řešením je kvalitní a zejména nepřetržité větrání. Měli bychom naň myslet na prvním místě.

 
Hygienický ohřev vody v domácnosti

Hygienický ohřev vody v domácnosti

vyšlo 6.7.2013

Jednou z nejúspornějších možností, jak mohou domácnosti získat teplou vodu, je lokální ohřev vody v zásobníku. Pokud je však zásobník či bojler nekvalitní, mohou se v něm z důvodu nesprávného používání a nedostatečné údržby vytvářet usazeniny a množit bakterie. Co tedy udělat proto, aby byl ohřev teplé vody bezproblémový a hygienický?

 
Moderní klimatizace do bytu i kanceláře je víceúčelová

Moderní klimatizace do bytu i kanceláře je víceúčelová

vyšlo 22.6.2013

Léto je tady. Nadšení ze stoupajících teplot brzy vystřídají toužebné myšlenky na podzim. Kostky ledu nepomáhají a 30°C ve stínu vás nechává se pěkně vyvařit ve vlastní šťávě. Práce stojí, protože se mozkové závity již dávno přehřály a nic se vám nechce. Je vám to nějaké povědomé? A nepřemýšleli jste někdy nad klimatizací?

 
Chcete topit levně, ekologicky a bez námahy?

Chcete topit levně, ekologicky a bez námahy?

vyšlo 21.6.2013

Stavíte nebo opravujete rodinný dům? Chcete topit levně a neničit životní prostředí? Pak právě pro vás jsou určená tepelná čerpadla. Tepelná čerpadla jsou zařízení sloužící k vytápění rodinných domů, bytových domů či průmyslových objektů, stejně jako obecně známé plynové či elektrické kotle nebo kotle na tuhá paliva. Čím se však odlišují tepelná čerpadla od ostatních dříve uvedených zdrojů tepla?

 
Nová řada tepelných čerpadel země / voda STIEBEL ELTRON

Nová řada tepelných čerpadel země / voda STIEBEL ELTRON

vyšlo 11.6.2013

Nové tepelné čerpadlo konstrukční řady WPF 5-16 E/cool STIEBEL ELTRON přesvědčí vysokým stupněm integrace. Kromě agregátu tepelného čerpadla a bezpečnostních prvků je v přístroji vestavěna expanzní nádrž primárního a sekundárního okruhu, energeticky úsporné oběhové čerpadlo primárního a sekundárního okruhu, pružné tlakové připojovací hadice, měřič tepla a elektroměr.

 
Kamna HAAS+SOHN – revoluční řešení pro vaše bydlení

Kamna HAAS+SOHN – revoluční řešení pro vaše bydlení

vyšlo 2.6.2013

Čas dlouhých zimních večerů je sice na míle vzdálen, ale přesto možná již teď přemýšlíte o pořízení nového zdroje vytápění. Zvláště v tomto proměnlivém počasí a výkyvech venkovních teplot je příjemné si přitopit. Společnost HAAS+SOHN Rukov si dovoluje Vám nabídnout, jak spojit příjemné s užitečným.

 
Konvektory MINIB - nejčastější otázky při výběru konvektorů

Konvektory MINIB - nejčastější otázky při výběru konvektorů

vyšlo 29.5.2013

Klasická otopná tělesa jsou v současnosti zatlačována do pozadí a nahrazují je moderní a úsporné konvektory. Tato otopná tělesa jsou téměř neviditelná a nenarušuji estetiku interiéru. Přestože je hlavním účelem konvektorů MINIB vytápění, je možné je využívat i pro dochlazování během horních letních měsíců.

 
< 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >
Aircool Vytápění partner

Reklama

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE MULTI

Na MAMUT GLUE Multi je nejlepší jeho všestrannost. Lepí a tmelí totiž zároveň. A také díky tomu šetří váš čas i náklady.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

DLAŽBA, KTERÁ OKOUZLÍ VAŠI ZAHRADU

S jarem přichází touha trávit více času na terase a zahradě. Nechte se inspirovat krásnou dlažbou, dlaždicemi, ploty a prvky zahradní architektury Semmelrock a splňte si sen o krásné zahradě.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

České krby s nejlepší zárukou na trhu

Krbové vložky BEF Home - český originál s jedinečným designem a nejlepší zárukou na trhu. Vyberte si z nejširší nabídky modelů.

KVALITNÍ TEPELNÁ ČERPADLA MACH

Chcete tepelné čerpadlo, které Vás nezklame dlouhá léta? Kontaktujte nás! Navrhneme, vyrobíme, nainstalujeme a postaráme se o Vás, již od roku 1996.

KORADO - český výrobce radiátorů

Otopná tělesa pro vás vyrábíme už více než 50 let. V našem portfoliu najdete nejen radiátory RADIK ale i koupelnové žebříky, designová tělesa, konvektory a rekuperace.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.