7points - rozšíření balkonu

Reklama

Vytápění, klimatizace

Vyhledávání článků
Kvalitní české komínové systémy EKO

Kvalitní české komínové systémy EKO

vyšlo 17.9.2010

Česká společnost EKO KOMÍNY, s.r.o. jako samostatný výrobce a prodejce komínových systémů EKO vznikla v roce 2004. Již dříve (od roku 2001) však své produkty prodávala pod obchodní značkou EKO a to prostřednictvím licencovaných partnerů.

 
Zdražování energií? Víme, jak se mu vyhnout!

Zdražování energií? Víme, jak se mu vyhnout!

vyšlo 15.9.2010

Stále rostoucí ceny energií nás nutí s jejich spotřebou nakládat stále efektivněji. Zpravidla největší položkou jsou náklady na vytápění a ohřev TUV. Většina současných topných systémů je však limitována principem předávání tepelné energie do prostoru konvekčním prouděním teplého vzduchu.

 
Turbowenty - odvětrání bez elektrické energie

Turbowenty - odvětrání bez elektrické energie

vyšlo 8.9.2010

Turbowenty jsou turbíny, které se otáčejí pomocí síly větru. Vznikající podtlak, který souvisí s průměrem zařízení, zlepšuje odtah ve větracích šachticích. Není nutné používat elektrické ventilátory, zákazníci ušetří za elektrickou energii a odpadá potřeba kabelů v těžko kontrolovatelných šachticích panelových domů a v neposlední řadě nejsou nájemníci obtěžováni hlukem ventilátorů.

 
Nemáte komín? Nevadí, pořídit ho lze i dodatečně

Nemáte komín? Nevadí, pořídit ho lze i dodatečně

vyšlo 6.9.2010

V podzimních měsících již může být nepříjemně chladno. Pro ty, kdo mají ve svém domě krb či krbová kamna, to však nemusí být problém. Tyto spotřebiče dodají dostatek tepla pro celý dům. Investice do nich se rozhodně vyplatí. Klesnou náklady na vytápění a můžete si užívat příjemné chvilky u ohně.

 
Čas pro krby

Čas pro krby

vyšlo 29.8.2010

Chystáte se stavět či rekonstruovat váš dům nebo byt? A nezapomněli jste na krb? Lidé stále touží po útulné atmosféře, vůni dřeva a praskajícím ohni - romantice, kterou nelze ničím nahradit. Ti realističtější z nás jistě nepřehlédnou ekonomické výhody, které s sebou topení v krbu přináší.

 
The Radiator Factory – průlom do tradičního způsobu myšlení

The Radiator Factory – průlom do tradičního způsobu myšlení

vyšlo 27.8.2010

Ve své firemní filozofii klademe důraz na design, rozsáhlý sortiment a široké využití otopných těles, která mají nejen užitnou hodnotu, ale současně splňují vysoké požadavky zákazníků na vzhled. Díky různorodosti tvarů, rozměrů a rozsáhlé nabídky barevného provedení získala otopná tělesa široké využití v rozmanitých projektech.

 
Konvektory se sálavou složkou – Novinka 2010

Konvektory se sálavou složkou – Novinka 2010

vyšlo 20.8.2010

Společnost MINIB, s.r.o., se již od roku 1999 zabývá výrobou a vývojem podlahových, nástěnných, samostojných a speciálních otopných a dochlazovacích konvektorů. Jsou to speciální tělesa, u nichž je teplo či chlad převáděn do vytápěné či dochlazované místnosti prouděním - konvekcí.

 
Úspora vytápění s pomocí konvektorů

Úspora vytápění s pomocí konvektorů

vyšlo 18.8.2010

Realizace vytápění s pomocí konvektorů přináší nejen úsporu nákladů. Konvektory jsou radiátory s nuceným oběhem vzduchu s pomocí malých tichých ventilátorů. V současné době nacházejí otopná konvektorová tělesa v domácnostech po celém světě stále větší uplatnění. Ušetřete dvakrát nákupem konvektorů přímo od výrobce společnosti Licon Heat.

 
Pohoda u krbu nejen pro zimní večery

Pohoda u krbu nejen pro zimní večery

vyšlo 13.8.2010

Širokým sortimentem různorodých typů krbů se vyznačuje náš obchod 24krby.cz. Nabízíme stovky nejen vnitřních krbů. Návrháři interiérů tak mohou sáhnout po tom pravém do vašeho domu. Nemusíte přijímat žádné kompromisy. Zprostředkováváme tak nádhernou pohodu pro setkání s přáteli i pro vychutnávání si posledního knižního bestselleru.

 
Jak skladovat dřevo na topení

Jak skladovat dřevo na topení

vyšlo 12.8.2010

Stále platí, že nejlevnější topení je dřevem. Dřevo na topení jako každý přírodní materiál pracuje, mění tvar i rozměr, sesychá a bobtná, ohýbá se, a přesto by jeho uskladnění venku ani vevnitř neměl být problém. Dřevo vzniklo venku, a tak postačí ho opatřit stříškou. Jisté nebezpečí může spočívat ve vlhnutí od terénu, ale slunce či mráz kvalitu dřeva nemění.

 
Vhodné vytápění novostaveb? Můžete ušetřit desetitisíce!

Vhodné vytápění novostaveb? Můžete ušetřit desetitisíce!

vyšlo 11.8.2010

Hledáte vytápění nejvýhodnější z hlediska provozních a pořizovacích nákladů, které splní vaše náročné požadavky na snadnou a přesnou regulaci, bezhlučný a bezporuchový provoz s nulovými náklady na revize, opravy a údržbu a které bude navíc příjemně hřát a dokonale splyne s interiérem? Ideálním řešením jsou infrapanely Wellina.

 
Kvalitní norská krbová kamna Nordpeis

Kvalitní norská krbová kamna Nordpeis

vyšlo 6.8.2010

Výroba krbových kamen a krbových vložek v Norsku je velmi dlouhá a sahá do historie mnoha staletí. Na tuto tradici navazuje i společnost Nordpeis, která si od svého vzniku v roce 1984 vybudovala nezaměnitelnou image a tak lze právem tvrdit, že výrobky Nordpeis jsou významnými tvůrci kultury topení dřevem v krbových kamnech.

 
Dotace na vytápění až 190 000 Kč. Ověřeno!

Dotace na vytápění až 190 000 Kč. Ověřeno!

vyšlo 29.6.2010

Program státních dotací Zelená úsporám nabízí možnost získaní dotací pro různé druhy vytápění rodinných domů až do výše 95 000 Kč. Správnou kombinací systémů vytápění lze však dosáhnout na dotaci až 190 000 Kč. Dotace se vztahuje na vysoce úspornou a efektivní kombinaci vytápění tepelným čerpadlem a solárním systémem.

 
Jak na vytápění suterénních prostor? Infrapanely!

Jak na vytápění suterénních prostor? Infrapanely!

vyšlo 24.5.2010

Rostoucí ceny nemovitostí nutí stále ve větší míře využívat cenově dostupnější, ale o to obtížněji využitelné prostory suterénů, sklepů a podobně. V současné době se nejen v centrech měst takto využívá podstatná část těchto prostor k bytovým i nebytovým účelům.

 
Jaký je rozdíl mezi stabilizátory a turbowenty?

Jaký je rozdíl mezi stabilizátory a turbowenty?

vyšlo 12.5.2010

Dosáhnout úspory po instalaci stabilizátoru komínového tahu přibližně 35% u topení pevnými palivy a kolem 15% při topení zemním plynem znamená návratnost investice na běžném rodinném domě během 2 – 3 let.

 
Optimalizované solární pakety značky Buderus

Optimalizované solární pakety značky Buderus

vyšlo 21.4.2010

V současné době všichni chceme snížit své platby za teplo a tak hledáme možné úspory energie. Jednou z možností, jak výrazně ušetřit, je zachycování sluneční energie. Tato energie dopadá neustále a zcela zdarma na naše střechy a je škoda ji nevyužít. V tomto Vám poradí firma Buderus

 
Komínové systémy EKO od společnosti EKO KOMÍNY s.r.o.

Komínové systémy EKO od společnosti EKO KOMÍNY s.r.o.

vyšlo 16.4.2010

Komínové systémy EKO jsou již řadu let stálicí na trhu s moderními komínovými systémy. Nabízí široký rozsah systémů od klasického třísložkového komína EKO UNIVERSAL s keramickým komínovým průduchem, komínové systémy z ušlechtilých ocelí, až po komínové systémy s komínovými průduchy tvořenými speciálním plastovým potrubím PPh.

 
< 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >
Aircool Vytápění partner

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ ZAHRADNÍ LAVIČKY Z „TRAPLASTU“

Lavičky jsou dodávány jako stavebnice vč. spojovacího materiálu. Snadno se čistí i zimu přečkají na zahradě. Jsou vhodné na zahradu i jako městský mobiliář. Nepotřebují žádnou údržbu.

 

KUCHYŇSKÝ ROBOT SOGO

Multifunkční smart kuchyňský robot SOGO SS-14565 je skvělý pomocník do kuchyně a zastane práci mnoha klasických domácích spotřebičů - funguje jako mixér, strouhač, sekáček, mlýnek na maso, parní hrnec, polévkovar, šlehač či hnětač těsta. 

 

Sprchový kout s vysokou vaničkou

Akce! Sprchový kout s hlubokou vaničkou, je pevně usazen na ocelovém rámu s nožičkami. O pohodlný vstup do sprchového koutu se stará zástěna s posuvnými dveřmi. Skvělá cena, snadná instalace, prodloužená záruka na 5 let.

 

Zahradní dřevěný set - stůl VIET a křesla LUCY

Zahradní sestava nábytku z akáciového dřeva pro 6 osob. Sestavu tvoří zahradní rozkládací stůl Viet akácie a 6x zahradní stohovatelné křeslo LUCY z akácie. Dlouhá životnost a nenáročná údržba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

České krby s nejlepší zárukou na trhu

Krbové vložky BEF Home - český originál s jedinečným designem a nejlepší zárukou na trhu. Vyberte si z nejširší nabídky modelů.

KVALITNÍ TEPELNÁ ČERPADLA MACH

Chcete tepelné čerpadlo, které Vás nezklame dlouhá léta? Kontaktujte nás! Navrhneme, vyrobíme, nainstalujeme a postaráme se o Vás, již od roku 1996.

KORADO - český výrobce radiátorů

Otopná tělesa pro vás vyrábíme už více než 50 let. V našem portfoliu najdete nejen radiátory RADIK ale i koupelnové žebříky, designová tělesa, konvektory a rekuperace.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.