IP Polná LB Zateplete strop 2

Reklama

Vytápění, klimatizace

Vyhledávání článků
Chcete více nezávislosti na dodavatelích energie?

Chcete více nezávislosti na dodavatelích energie?

vyšlo 27.10.2016

V současné době je trendem v bydlení v rodinných domech zateplovat, dávat na střechy termické a fotovoltaické solární panely, instalovat tepelná čerpadla. Tato všechna opatření jsou dělána s jediným cílem, co nejvíce ušetřit na provozu. Jedním z řešení je i akumulace do kamenného prachu.

 
Certifikované komíny a komínové systémy CJ Blok® Svitavy

Certifikované komíny a komínové systémy CJ Blok® Svitavy

vyšlo 15.10.2016

Jedinečnost komínů a komínových systémů CJ Blok je dána zejména vlastnostmi komínové tvárnice, která je vibrolisovaná z několika frakcí keramzitu v podílu cca 85%. Komínové tvárnice mají nízkou hmotnost, vysoký tepelný odpor, požární odolnost a jsou velmi pevné v tlaku.

 
Tepelné čerpadlo: Proč se vyplatí a jak získat dotace?

Tepelné čerpadlo: Proč se vyplatí a jak získat dotace?

vyšlo 27.9.2016

Bez vytápění se v našich klimatických podmínkách neobejde žádná domácnost. Klasické kotle na tuhá paliva postupně nahrazují moderní zdroje, které zajišťují levné teplo i nenáročnou obsluhu. Patří mezi ně i tepelná čerpadla, na která je možné nyní získat dotace. Proč se doma vyplatí vytápět tepelným čerpadlem? Jak ho vybrat? Kolik a kde můžete na tepelné čerpadlo dostat?

 
Jak na to: Vybíráme kotel

Jak na to: Vybíráme kotel

vyšlo 26.9.2016

Který typ je pro vás vhodný? Které palivo je nejvýhodnější? Jaké jsou možnosti vytápění?

 
Pozor, ochlazuje se… připravte se na topnou sezónu včas!

Pozor, ochlazuje se… připravte se na topnou sezónu včas!

vyšlo 22.9.2016

Venkovní teploty klesají, proto je nejvyšší čas provést údržbu topení. Ať už máte doma nové nebo stávající radiátory, všechny potřebují vaši nenáročnou, avšak opravdu žádoucí péči! Specialista na otopná tělesa, společnost KORADO, a.s. vám v následujícím článku poradí, jak předejít tomu, aby vás příchod letošní zimy nezaskočil.

 
Krbová kamna vs. krbová vložka: Jaký je mezi nimi rozdíl?

Krbová kamna vs. krbová vložka: Jaký je mezi nimi rozdíl?

vyšlo 22.9.2016

Teplo rodinného krbu se pomalu ale jistě vrací do českých domácností. Pokud také toužíte po neopakovatelné atmosféře plápolajícího ohně a přemýšlíte o zřízení krbových kamen či krbové vložky, čtěte dál – zjistili jsme, podle čeho se rozhodnout.

 
Cesta ke stavbě vysněného domu, je s námi jednodušší!

Cesta ke stavbě vysněného domu, je s námi jednodušší!

vyšlo 16.9.2016

Plánujete stavbu rodinného domu nebo rekonstrukci stávajícího bydlení? Jistě vám bude vhod každá pomoc. Tak tady je - SLEVOVÝ POUKAZ „Stavte výhodně“, který vám otevře dveře k výjimečným cenovým podmínkám. Těšit se můžete na garantovanou slevu ve výši až 45% na zdicí a stavební materiál, pálenou střešní krytinu, komín, okna a dveře.

 
Přijďte si pro tepelnou inspiraci do nového showroomu KORADO!

Přijďte si pro tepelnou inspiraci do nového showroomu KORADO!

vyšlo 7.9.2016

Nejmodernější výstavní expozic představuje výrobky společnosti KORADO. Showroom je nově otevřen v prostorách HOME DESIGN CENTRA v obchodním centru Praha Čestlice. Přijďte se podívat na specializované výrobky pro vytápění, chlazení a větrání na trhu.

 
Vytápění: Jaký zdroj zvolit?

Vytápění: Jaký zdroj zvolit?

vyšlo 29.7.2016

Vytápění je jednou z nejvyšších položek domácích výdajů. Proto je rozhodnutí o jeho zdroji jednou z nejdůležitějších, které při rekonstrukci či stavbě domu uděláte. Správně zvolené vytápění vám nejen ušetří peníze, ale také zpříjemní bydlení.

 
Údržba fotovoltaických elektráren pomocí termokamer

Údržba fotovoltaických elektráren pomocí termokamer

vyšlo 12.7.2016

Fotovoltaické elektrárny zažily boom především v roce 2010, ale i dnes se těší velké popularitě. Ceny jejich instalací se sice již výrazně snížily, ale přesto jsou nejvyšším počátečním nákladem. Vyrobená elektřina však zajišťuje návratnost počáteční investice, která může být prodloužena i o několik let, pokud jsou panely udržovány v ideální kondici.

 
4 tipy na snížení nákladů na teplo v domácnosti

4 tipy na snížení nákladů na teplo v domácnosti

vyšlo 6.7.2016

Dnes jsme pro Vás připravili přehled 4 tipů na to, jak snížit náklady na teplo v domácnosti o desítky procent. Ušetřit tedy můžete i desítky tisíc korun za topnou sezónu!

 
Inteligentní ohřívače vody ovládané pomocí mobilního telefonu

Inteligentní ohřívače vody ovládané pomocí mobilního telefonu

vyšlo 18.6.2016

Trendem posledních let jsou smart technologie a jejich využití ve všech oblastech bydlení. Pomocí aplikace v chytrém telefonu můžeme ovládat zabezpečení domu, zastínění oken, vytápění i ohřev vody. Co všechno umí poslední generace inteligentních ohřívačů vody?

 
Nenápadný luxus, to jsou nové radiátory KORATHERM!

Nenápadný luxus, to jsou nové radiátory KORATHERM!

vyšlo 17.5.2016

Nová designová otopná tělesa řady KORATHERM spojila dva protiklady – krásu a efektivitu. Horizontálně nebo vertikálně orientované radiátory doladí jakoukoliv místnost vašeho domu a dodají jí potřebný šmrnc. Zbrusu nové linie přitáhnou váš pohled jako magnet a vysoký výkon naopak překvapí i ty největší skrblíky. Chcete získat něco praktického a jedinečného? Pořiďte si radiátor řady KORATHERM!

 
Venkovní ohniště - koupit hotové nebo vyrobit svépomoci?

Venkovní ohniště - koupit hotové nebo vyrobit svépomoci?

vyšlo 11.5.2016

Ohniště je oblíbenou součástí venkovního sezení. Kdo negriluje nebo alespoň neopéká párky, jako kdyby vůbec nebyl. Mít zahradu bez ohniště je obrovská škoda, zejména pro domácí kutily, kteří si jej hravě sestaví i sami. A ti méně zruční si můžou vybrat z široké nabídky ohnišť v obchodech.

 
Fotopříběh unikátního tepelného čerpadla vzduch/voda i voda/voda zároveň

Fotopříběh unikátního tepelného čerpadla vzduch/voda i voda/voda zároveň

vyšlo 25.2.2016

Níže najdete fotopříběh tepelného čerpadla MACH AKU S na rodinném domě v Plavsku. Jedná se o unikátní tepelné čerpadlo typu vzduch/voda a zároveň i voda/voda, které umí efektivně využívat kvalitní vakuové solární panely firmy Thermosolar. Teplo ze solárního systému je využíváno k ohřevu vody v zásobníku a také i k přímému ohřevu chladiva v chladícím okruhu tepelného čerpadla, a to i při minimální teplotě např. kolem 0°C a zataženém počasí.

 
Jak řešit větrání v nových i modernizovaných domech?

Jak řešit větrání v nových i modernizovaných domech?

vyšlo 20.1.2016

Bolavým místem současné výstavby je špatný vnitřní vzduch. Při závodech za největším snížením potřeby energie se zapomnělo, že lidé v domech také dýchají. I když se to už ví, vzduch v těsných a uzavřených domech se tím nezlepšil. Projektant, který cítí s bydlícím, by měl v první řadě a bez ústupků vyřešit větrání. A až pak úsporu energie, ochranu tepla a další věci.

 
Topte, ochlazujte a větrejte nízkoenergeticky se systémem S-CONTROL

Topte, ochlazujte a větrejte nízkoenergeticky se systémem S-CONTROL

vyšlo 30.12.2015

Skupina KORADO se zaměřila ještě blíže na nízkoenergetické stavby a přichází na trh s nabídkou produktů, které jsou zařazeny pod značku S-CONTROL. Buďte chytří a pořiďte si tyto výrobky s maximální úsporou při vytápění (radiátory), chlazení (konvektory) a větrání (větrací rekuperační jednotky).

 
< 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >
Aircool Vytápění partner

Reklama

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE CLEAR UV

Transparentní lepidlo na bázi MS polymerů je pro exteriér jako stvořené. 100 % UV odolnost a mrazuvzdornost vám umožní použití jak v interiérech, tak především v exteriérech. Pružnost, pevnost a chameleon efekt jsou jeho hlavní výhody. Je ideálním pomocníkem pro lepení skleněných prvků.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ SÍTĚ PROTI HMYZU

Ochrana proti hmyzu i do obloukových a šikmých oken.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

České krby s nejlepší zárukou na trhu

Krbové vložky BEF Home - český originál s jedinečným designem a nejlepší zárukou na trhu. Vyberte si z nejširší nabídky modelů.

KVALITNÍ TEPELNÁ ČERPADLA MACH

Chcete tepelné čerpadlo, které Vás nezklame dlouhá léta? Kontaktujte nás! Navrhneme, vyrobíme, nainstalujeme a postaráme se o Vás, již od roku 1996.

KORADO - český výrobce radiátorů

Otopná tělesa pro vás vyrábíme už více než 50 let. V našem portfoliu najdete nejen radiátory RADIK ale i koupelnové žebříky, designová tělesa, konvektory a rekuperace.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.