Dvořak vyžínače STIHL

Reklama

Vytápění, klimatizace

Vyhledávání článků
Biomasa – palivo budoucnosti

Biomasa – palivo budoucnosti

vyšlo 30.9.2006

Ze všech stran se na nás valí informace o tom, kterým palivem se vyplatí topit nejvíce, a je pravdou, že všichni stavebníci tuto otázku více či méně řeší. Při výčtu způsobů vytápění s nízkými náklady a zároveň šetrnými k přírodě nesmíme opomenout spalování biomasy.

 
Termostatické vodovodní baterie – komfortní a úsporné

Termostatické vodovodní baterie – komfortní a úsporné

vyšlo 26.9.2006

Hlavní předností termostatických baterií je nízká spotřeba vody a komfort při jejich používání. Na zdlouhavé čekání na optimální teplotu vody můžete zapomenout a také již nehrozí opaření vodou nebo naopak studený šok.

 
Slunce hřeje a svítí zadarmo

Slunce hřeje a svítí zadarmo

vyšlo 15.9.2006

Neustále se ztenčující zdroje energie (zejména ropy, uhlí či zemního plynu) a jejich strmé rostoucí ceny nás nutí poohlížet se po jiných variantách. Využívat energii mořských vln či větru u nás není možné, nebo se to zatím příliš nedaří, a vodní či jaderné elektrárny s sebou přinášejí často nepřekonatelné problémy. K dispozici je ovšem energie Slunce, která by při vhodném využití mohla dosavadní zdroje poměrně úspěšně nahradit.

 
Koupelnový radiátor není jen sušák na ručníky

Koupelnový radiátor není jen sušák na ručníky

vyšlo 5.9.2006

Nějaký radiátor nebo stoupačky jsou součástí každé koupelny. Naštěstí se již nemusíte spokojit s nevzhlednými topnými tělesy, ale můžete si vybrat některý z moderních radiátorů českého výrobce Invera Metal.

 
Na komíně se vyplatí nešetřit

Na komíně se vyplatí nešetřit

vyšlo 3.9.2006

Přistoupit k rekonstrukci komína nebo stavbě zcela nového, moderního je poměrně vážné rozhodnutí. Měli bychom vše dobře uvážit, abychom investovali peníze co nejlépe. A to jak s ohledem na maximální funkčnost a bezpečnost nového komína, tak i na jeho životnost.

 
Rekonstrukce kuchyně za pár korun

Rekonstrukce kuchyně za pár korun

vyšlo 2.9.2006

Ne všichni chtějí nebo mohou investovat do své „nové“ kuchyně desetitisíce nebo dokonce statisíce. Důvodem může být například nedostatek financí nebo bydlení v pronajatém bytě. V takovém případě většina z nás hledá způsob, jak si novou kuchyň zvelebit doslova za pár korun.

 
Elektrické infratopení

Elektrické infratopení

vyšlo 27.8.2006

Výběr ideálního vytápění domu je vždy jeden z nevětších problémů, před kterým stavebníci stojí. Mění se trendy, energetická náročnost staveb a hlavně ceny. Jedním ze zatím méně známých způsobů vytápění jsou elektrické sálavé panely.

 
Vaše nápady: Stavba zahradního krbu V.

Vaše nápady: Stavba zahradního krbu V.

vyšlo 20.8.2006

V pátem díle seriálu o stavbě zahradního inspirovaného nápady našeho čtenáře se blíže dočtete o stavbě udírny.

 
Vaše nápady: Stavba zahradního krbu IV.

Vaše nápady: Stavba zahradního krbu IV.

vyšlo 22.7.2006

Posezení u zahradního krbu je skvělým zpřejemněním tohoto období. My vám přinášíme podrobný návod na jeho stavbu na základě zkušenosti našeho čtenáře. Ve čtvrtém díle se blíže podíváme na stavbu kouřovodu.

 
Vaše nápady: Stavba zahradního krbu III.

Vaše nápady: Stavba zahradního krbu III.

vyšlo 25.6.2006

Posezení u zahradního krbu je aktuální již v tomto období. My vám přinášíme podrobný návod na jeho stavbu na základě zkušenosti našeho čtenáře. Ve třetím díle se blíže podíváme na pokračování stavby ohniště.

 
Vaše nápady: Stavba zahradního krbu II.

Vaše nápady: Stavba zahradního krbu II.

vyšlo 8.6.2006

Posezení u zahradního krbu je aktuální již v tomto období. My vám přinášíme podrobný návod na jeho stavbu na základě zkušenosti našeho čtenáře. V druhém díle se blíže podíváme na stavbu ohniště.

 
Z umakartového jádra luxusní koupelna

Z umakartového jádra luxusní koupelna

vyšlo 30.5.2006

Značná část obyvatel republiky žije v panelových domech a byty většiny z nich stále „zdobí“ umakartová koupelna a WC. Bez nadsázky lze také říci, že téměř všichni z nich touží po krásné koupelně. A přitom stačí tak málo…

 
Vaše nápady: Stavba zahradního krbu I.

Vaše nápady: Stavba zahradního krbu I.

vyšlo 25.5.2006

Posezení u zahradního krbu je aktuální již v tomto období. My vám přinášíme podrobný návod na jeho stavbu na základě zkušenosti našeho čtenáře.

 
Poradna: Rekonstrukce kuchyně a koupelny

Poradna: Rekonstrukce kuchyně a koupelny

vyšlo 17.5.2006

Zadáním úkolu byla úprava kuchyně, koupelny a WC v malém dvoupokojovém bytě 67-leté paní bez závažnějších stavebních úprav. Podívejte se, jaké změny navrhují odborníci.

 
Zemní plyn nebo tepelné čerpadlo?

Zemní plyn nebo tepelné čerpadlo?

vyšlo 15.5.2006

Vytápění plynem bylo koncem minulého století hojně podporováno a propagováno. Bylo levné, ekologické, snadno regulovatelné a díky masivním dotacím i skoro všude dostupné. Dlouhodobý vývoj cen energií ale ukázal, že tento způsob vytápění rozhodně není tím nejlepším řešením.

 
Tepelná čerpadla – energie ze vzduchu, země i vody

Tepelná čerpadla – energie ze vzduchu, země i vody

vyšlo 2.4.2006

Energie zadarmo je snem každého. Zabezpečit to beze zbytku při současném stavu techniky není reálné. Všude kolem nás však existuje tzv. „volná energie“, a již dnes máme řadu komerčních technických zařízení, které nám umožňují levně ji získávat a následně využívat.

 
Jak a čím nejlépe vytápět váš dům

Jak a čím nejlépe vytápět váš dům

vyšlo 19.2.2006

Odpovědět na tuto otázku není jednoduché. Každý máme svou představu o komfortu bydlení a především o penězích, které jsme za něj ochotni platit. Komplikace je v tom, že jak naše požadavky, tak náklady s tím spojené se postupně mění.

 
< 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >
Aircool Vytápění partner

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ RÝHOVANÉ DESKY Z „TRAPLASTU“

Taky nechcete, aby vám podlaha terasy shnila? Tak použijte terasovou rýhovanou desku z materiálu Traplast™. sluší jí to i na balkonech, restauračních zahrádkách, přístavních molech, kolem bazénů.

 

STOLNÍ TERACOTA GRIL JATA GR 559

Využijte grilovací sezónu naplno se stolním teracotovým grilem Jata GR 559 vyrobeným ve Španělsku. Gril disponuje ručně vyráběnou 15 mm keramickou deskou s nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání. Plocha 46 x 28 cm zajistí kvalitní grilování pro všechny druhy mas s unikátní přírodní chutí.

 

Sprchový kout s vysokou vaničkou

Akce! Sprchový kout s hlubokou vaničkou, je pevně usazen na ocelovém rámu s nožičkami. O pohodlný vstup do sprchového koutu se stará zástěna s posuvnými dveřmi. Skvělá cena, snadná instalace, prodloužená záruka na 5 let.

 

Nábytek na balkon Adriana 1+2

Elegantní set dvou křesel a stolku skvěle doplní čtecí koutek v obýváku nebo posezení s kávou na terase. Jednotný design usnadní práci při plánování interiéru a kombinace černé barvy se světlým ratanem vytváří moderní vzhled, který vypadá skvěle jednoduše všude.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

České krby s nejlepší zárukou na trhu

Krbové vložky BEF Home - český originál s jedinečným designem a nejlepší zárukou na trhu. Vyberte si z nejširší nabídky modelů.

KVALITNÍ TEPELNÁ ČERPADLA MACH

Chcete tepelné čerpadlo, které Vás nezklame dlouhá léta? Kontaktujte nás! Navrhneme, vyrobíme, nainstalujeme a postaráme se o Vás, již od roku 1996.

KORADO - český výrobce radiátorů

Otopná tělesa pro vás vyrábíme už více než 50 let. V našem portfoliu najdete nejen radiátory RADIK ale i koupelnové žebříky, designová tělesa, konvektory a rekuperace.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.