RONAL Bathrooms - Koupelny

Reklama

Vytápění, klimatizace

Vyhledávání článků
Topit můžeme i venku

Topit můžeme i venku

vyšlo 14.10.2008

Léto je příjemné z mnoha důvodů, třeba i proto, že můžete s přáteli posedět ve své oblíbené hospůdce na „zahrádce“. Ale jakmile se venku ochladí, musíte se dobře obléct, nebo jít dovnitř. Totéž se týká třeba zahradního grilování a různých venkovních oslav. Dá se to však vyřešit s pomocí venkovních topidel.

 
Teplo od stropu

Teplo od stropu

vyšlo 7.10.2008

„Cože, topení na stropě? Co to je za nesmysl? Každý přece ví, že teplo stoupá nahoru, takže takové vytápění by bylo naprosto neefektivní!“ To si asi většina z vás řekne po přečtení titulku článku. Ale přesto stropní vytápění existuje a vězte, že pracuje dobře a je velice účinné. Jak je to možné?

 
Také platíte za drahé teplo? My už ne!

Také platíte za drahé teplo? My už ne!

vyšlo 8.9.2008

Neustále rostoucí náklady za topení – ohraná písnička, ale zároveň problém, který se dotýká nás všech a před kterým se nevyplácí utíkat, pokud to nechceme pocítit na vlastních peněženkách.

 
Solární elektrárny a termální systémy

Solární elektrárny a termální systémy

vyšlo 25.8.2008

Vzhledem k rostoucím cenám energií jistě každého napadne, jak co nejvíce snížit náklady na ohřev teplé vody a vytápění. Tak proč nevyužít zdroj, který je všude a navíc zadarmo - slunce.

 
Vytápění starého domu

Vytápění starého domu

vyšlo 22.8.2008

Česká republika patří naštěstí mezi země s poměrně velkým množstvím historických památek, máme celé vesnice a městské čtvrti pocházející z dob minulých. Z toho ale také vyplývá fakt, že mnoho lidí bydlí v poměrně starých domech.

 
Jaké máme možnosti ohřevu vody

Jaké máme možnosti ohřevu vody

vyšlo 9.8.2008

Život bez teplé vody si už, alespoň v naší evropské civilizaci a klimatických podmínkách, ani neumíme představit. Teplou vodu považujeme zkrátka za běžnou věc. Na začátku je ovšem voda studená a musíme ji nějak ohřát. Jaké jsou možnosti?

 
Jak postupovat při rekonstrukci koupelny?

Jak postupovat při rekonstrukci koupelny?

vyšlo 18.5.2008

Strávit osvěžující koupel nebo povzbuzující relax ve sprše patří k nejpříjemnější části dne. Proto nemá být koupelna pouze účelným prostorem, ale přitažlivým místem s osobitou atmosférou.

 
Sluneční energie pro ekologii i pohodlí

Sluneční energie pro ekologii i pohodlí

vyšlo 12.5.2008

Je všeobecně známo, že světová spotřeba energie neustále vzrůstá. Tradiční zdroje energie tedy již nestačí, a proto se využívají ve stále větší míře i alternativní zdroje. Jedním z těchto zdrojů je i solární energie, která začíná být nejen ve světě ale i u nás stále populárnější.

 
POROTHERM Si nabízí cestu k úsporám nákladů na vytápění

POROTHERM Si nabízí cestu k úsporám nákladů na vytápění

vyšlo 8.5.2008

Letos nám ceny energií opět otevřou peněženky o trochu více. Tomu odpovídá i zvyšující se zájem o tuto problematiku zejména při navrhování rodinného domu.

 
Tepelná čerpadla Dimplex opět o krok napřed

Tepelná čerpadla Dimplex opět o krok napřed

vyšlo 17.3.2008

Obchodní značka DIMPLEX je dobře známá nejen v Evropě. Na českém trhu je od roku 1993 a za tu dobu si uživatelé tepelné techniky ověřili, že se jedná o výrobky vysoké kvality, výborných technických parametrů s dlouhou životností od výrobce GLEN DIMPLEX DEUTSCHLAND, kde se vývojem a výrobou zabývají profesionálně více než 30 let.

 
Tipy jak ušetřit doma energii

Tipy jak ušetřit doma energii

vyšlo 13.3.2008

Ceny energií stoupají a lidé se rozčilují nad vysokými účty. Pokud se chcete pokusit snížit výdaje při stávajícím vybavení, proč nezkusit nejrychlejší a nejlevnější triky a tipy? Mnohdy stačí jen změna zvyklostí.

 
I vzduch potřebuje údržbu

I vzduch potřebuje údržbu

vyšlo 16.2.2008

Nároky na čistotu neustále stoupají. Používají se dokonalejší pračky, myčky nádobí, vysavače... Mnozí lidé si však stále neuvědomují, že důkladnou očistu a úpravu potřebuje i vzduch, který dýchají.

 
Elektrické přímotopy s akumulací

Elektrické přímotopy s akumulací

vyšlo 31.1.2008

Debaty o tom, zda je lepší přímotop nebo akumulační kamna, jsou dlouhodobé a neutuchající. Pokud chcete konečně slyšet pravdu, je prostá – nedá se to jednoznačně říci. Záleží totiž na mnoha faktorech, jako je konkrétní typ topidel a jejich rozmístění, odběrní tarif, a především konstrukce budovy a řešení jejího zateplení.

 
Jak ochránit chodník před náledím?

Jak ochránit chodník před náledím?

vyšlo 12.1.2008

Podlahové vytápění je již u nás poměrně oblíbené a celkem často používané, hlavně u novějších objektů. Obdobné systémy se však dají použít nejen v interiéru, ale i pro vytápění venkovních ploch. Že je to zbytečný luxus? Ano i ne.

 
Elektrické topné fólie

Elektrické topné fólie

vyšlo 5.10.2007

Nároky na bydlení se rok od roku zvyšují a požadavky, se kterými se stavěly domy před desetiletími, jsou těch dnešních odlišné. Liší se nejen samotné uspořádání místností, ale především vybavení, použité materiály a také způsob vytápění. Hitem v nabídce posledních let jsou elektrické topné fólie.

 
Zařizujeme kuchyni od A do Z

Zařizujeme kuchyni od A do Z

vyšlo 2.10.2007

Zařizování kuchyně představuje běh na dlouhou trať. Vymyslet vše tak, aby byla nejen praktická, ale zároveň estetická a kvalitní, není tak jednoduché, jak se může na první pohled zdát. Podívejme se alespoň ve zkratce, co nás v takovém případě čeká a na co bychom neměli zapomenout.

 
Vytápíme infra kamny

Vytápíme infra kamny

vyšlo 30.9.2007

Jedním z druhů topidel jsou i plynová infra kamna. Proč se tak vlastně nazývají a čím se liší od „normálních“ plynových kamen?

 
< 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >
Aircool Vytápění partner

Reklama

Náš tip

BYTELNÝ PLASTOVÝ STŮL Z „TRAPLASTU“

Bezúdržbový stůl Piknik pro celoroční používání si můžete pořídit samostatně nebo s našimi plastovými lavičkami. Poslouží u domu, na zahradě, u chalupy i jako městský mobiliář.

 

Výrobník rostlinného mléka JATA

Jata MILKER set 2v1 - výrobník rostlinného mléka + tyčový mixér 400W. Za pouhé 2 minuty můžete mít rostlinné mléko připravené ke konzumaci. MILKER vám umožňuje vyrábět všechna rostlinná mléka s jakýmkoliv typem semen, ořechů nebo obilovin.

 

Sprchové dveře do niky sleva až 10 %

Akce! Kvalitní sprchové dveře do niky za rozumnou cenu? Podívejte se na naši širokou nabídku sprchových dveří. Sprchové dveře i pro atypické stavební otvory od rozměru 65 cm - 153 cm. Rádi poradíme na tel.: 546 422 111

 

Zahradní kovový nábytek Lesja

Set dvou židlí, lavice a stolku LESJA - nekomplikovaný design potěší zastánce minimalistického designu – a nejen je. Pevná konstrukce bude sloužit po dlouhá léta.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

České krby s nejlepší zárukou na trhu

Krbové vložky BEF Home - český originál s jedinečným designem a nejlepší zárukou na trhu. Vyberte si z nejširší nabídky modelů.

KVALITNÍ TEPELNÁ ČERPADLA MACH

Chcete tepelné čerpadlo, které Vás nezklame dlouhá léta? Kontaktujte nás! Navrhneme, vyrobíme, nainstalujeme a postaráme se o Vás, již od roku 1996.

KORADO - český výrobce radiátorů

Otopná tělesa pro vás vyrábíme už více než 50 let. V našem portfoliu najdete nejen radiátory RADIK ale i koupelnové žebříky, designová tělesa, konvektory a rekuperace.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.