IP Polná LB Zateplete strop

Reklama

Vytápění, klimatizace

Vyhledávání článků
Regálové systémy na víno a domácí skříně na víno

Regálové systémy na víno a domácí skříně na víno

vyšlo 14.5.2019

Víno při skladování potřebuje specifické podmínky, které vytvoříte ideálně ve vinném sklepě. Ke skladování můžete v domácnosti využít i malé vinotéky, klimatizované skříně na víno, ve kterých jsou podobné podmínky jako ve sklepě – stálá teplota, správná vlhkost, tma a žádné vibrace. Jak a čím si vybavit vinný sklep a jak si vybrat vhodnou skříň na víno?

 
5 tipů na aktuální trendy vytápění

5 tipů na aktuální trendy vytápění

vyšlo 26.4.2019

Ačkoli základní rolí topení je vyhřát interiér, čím dál více se na něj pohlíží i jako na prvek, který významně ovlivní celkový design bytu.

 
Měníte dodavatele energií? Cena není všechno

Měníte dodavatele energií? Cena není všechno

vyšlo 24.4.2019

Náklady za bydlení a energie jsou dlouhodobě nejvýznamnějšími položkami v rodinném rozpočtu. Češi přitom často zapomínají na úplně jednoduché opatření, které jim může ušetřit řádově až tisíce korun ročně. A to je změna dodavatele energií. Jak ale poznat toho pravého?

 
Neviditelná revizní dvířka s unikátním systémem otevírání

Neviditelná revizní dvířka s unikátním systémem otevírání

vyšlo 9.4.2019

Stoupačky, uzávěry vody a plynu, vodoměr a plynoměr, odpadová roura a další součásti technického zařízení jsou součástí téměř všech bytů. Většinou je vstup do těchto prostor v koupelně nebo na WC za revizními dvířky. Jak ale dosáhnout toho, aby byla dvířka nenápadná a nerušila celiství vzhled stěny? Revizní dvířka ZAVRZ jsou v tomto ohledu dotažená k dokonalosti.

 
Vše o vytápění 2. - Krbová kamna na pelety

Vše o vytápění 2. - Krbová kamna na pelety

vyšlo 27.1.2019

Kdo zvažuje, jak co nejefektivněji, úsporně a téměř bez práce vytápět domácnost, měl by se rozhodnout pro krbová kamna na pelety. Nabízí inteligentní řešení vytápění – díky časovému spínači je možné je zapálit i na dálku. Hodí se do rodinných domů, do bytů, na chaty i chalupy. Jde o skvělou alternativu krbu či krbových kamen, bez prašnosti a kouře.

 
Na co si dát pozor při výběru kotle?

Na co si dát pozor při výběru kotle?

vyšlo 12.12.2018

Náklady na vytápění a ohřev vody bývají v rodinném rozpočtu těmi nejzásadnějšími. Nad čím se tedy při výběru kotle zamyslet, co mít na paměti a jaké máte vlastně možnosti? Všechny tyto otázky, a ještě mnoho dalších byste si měli položit ještě předtím, než kotel začnete vybírat.

 
AmbiFire – moderní krbová kamna s elegantním designem a zárukou 5 let

AmbiFire – moderní krbová kamna s elegantním designem a zárukou 5 let

vyšlo 28.11.2018

Krbová kamna fungují ve většině rodinných domů jako doplňkový zdroj tepla. Jsou zároveň ale také velmi výrazným estetickým prvkem obývacího pokoje. Rychle se rozvíjející česká značka krbů AmbiFire klade vedle funkčnosti důraz také na design a ekologii.

 
Topná sezóna je tu! Rady a tipy, jak neprotopit majlant

Topná sezóna je tu! Rady a tipy, jak neprotopit majlant

vyšlo 20.11.2018

Ať topíte plynem, elektřinou či tuhými palivy, tak vyúčtování za topnou sezónu je zásadní položkou v rodinném rozpočtu. Možná už teď se bojíte, jak dopadne tentokrát. Pokud však dáte na rady a doporučení Bohemia Energy, možná budete nakonec příjemně překvapeni.

 
Olejové radiátory – jak fungují, kam se hodí a jaké jsou jejich výhody?

Olejové radiátory – jak fungují, kam se hodí a jaké jsou jejich výhody?

vyšlo 3.10.2018

Vytápění je jedním z nejdůležitějších hledisek při zařizování bydlení. Bez tepla to nejde a je třeba se rozhodnout, co pro vás bude tím nejlepším řešením. Pokud se však chcete spolehnout na elektřinu a potřebujete vytopit například jen určité místnosti, zkuste olejový radiátor. Jeho nesporné výhody určitě oceníte.

 
Tepelné čerpadlo a jeho správné umístění v domě

Tepelné čerpadlo a jeho správné umístění v domě

vyšlo 3.10.2018

Tepelné čerpadlo je jedno z nejekologičtějších a nejúspornějších způsobů vytápění našich domů, ale i ono se přizpůsobuje novým trendům v bydlení. Postupem času a snahou o maximální využití plochy se domy vyvíjejí tak, že se už nepočítá s dostatečně velkou technickou místností v domě. Tyto, dnes tak už malé technické místnosti, majitelky domu obsadí např. mrazákem, automatickou pračkou, regály na různé věci pro údržbu domu a podobně. Nezbývá tedy nic jiného, než začít hledat jiné vhodné místo pro umístění tepelného čerpadla.

 
Když potřebujete řešení levného tepla či chladu, přichází na řadu GT-ENERGY

Když potřebujete řešení levného tepla či chladu, přichází na řadu GT-ENERGY

vyšlo 1.10.2018

Společnost GT-ENERGY vybírá pro své klienty už více než 20 let nejlepší dostupná tepelná čerpadla. S více než 15 000 instalovanými tepelnými čerpadly, patří mezi nejvýznamnější firmy působící v oblasti dodávek zdrojů tepla a chladu. Mezi referenční projekty patří např. ZOO v Ústí nad Labem, AZ TOWER Brno, OC Chodov, nebo BOSCH.

 
Co musí splňovat krby a krbové vložky do pasivního domu?

Co musí splňovat krby a krbové vložky do pasivního domu?

vyšlo 26.9.2018

Ne všechny krbové vložky jsou vhodné do nízkoenergetických a pasivních domů. Zejména u pasivních domů, kde předpokládáme téměř nulovou energetickou náročnost, musíme vybírat krb s ohledem na výkon, který je u většiny krbových vložek na trhu příliš vysoký a docházelo by tedy k přehřívání vytápěného objektu. Jaký je tedy optimální výkon krbu a další parametry?

 
Výměna starého radiátoru? Snadno a rychle…

Výměna starého radiátoru? Snadno a rychle…

vyšlo 21.9.2018

Potřebujete vyměnit staré radiátory za nové, aby vypadaly nejen efektně, ale umožnili vám i snížit náklady na vytápění? Potom těleso RADIK KLASIK-R je jasná volba. Oblíbený deskový radiátor pro rekonstrukce od předního výrobce otopných těles KORADO, a.s. je vyroben tak, aby ho bylo možné jednoduše připojit na stávající rozvody.

 
Změna, která šetří. Přechodem k Bohemia Energy můžete získat měsíc energií zdarma

Změna, která šetří. Přechodem k Bohemia Energy můžete získat měsíc energií zdarma

vyšlo 19.9.2018

Účet za plyn a elektřinu patří v domácnostech k těm nejvyšším. Navíc, energie stále zdražují a jak se shodují experti, na lepší časy se, bohužel, zatím neblýská. Přesto lze najít dodavatele, se kterým můžete za energie významně ušetřit. Například strategií Bohemia Energy je nabídnout zákazníkům výhodnější cenu než jejich dominantní dodavatel.

 
Jak fungují automatické kotle na pelety a kolik lze při vytápění ušetřit?

Jak fungují automatické kotle na pelety a kolik lze při vytápění ušetřit?

vyšlo 18.9.2018

Pořídit si nový kotel není levná záležitost. Aby měla taková investice smysl, je dobré se nejprve seznámit s jednotlivými typy kotlů, jejich účinností, způsobem ovládání i náklady na provoz. Jedním z oblíbených způsobů vytápění jsou automatické kotle na peletky. Proč? Jejich ovládání je komfortní a náklady na výtápění velmi nízké.

 
Dokonalé tepelné čerpadlo může být i krásné

Dokonalé tepelné čerpadlo může být i krásné

vyšlo 14.6.2018

Seznamme se s unikátním systémem tepelných čerpadel nové generace s plně automatizovaným provozem, v elegantní¬m designu, tichým chodem a dalšími poutavými vlastnostmi.

 
3 tipy, jak si zvelebit chatu či chalupu!

3 tipy, jak si zvelebit chatu či chalupu!

vyšlo 18.4.2018

Krásné počasí přímo vybízí ke koupi nějaké chaty. Při prohlížení cen můžete vidět, že rodinné chaty se dají sehnat za opravdu malý obnos peněz. Lze vybírat i mezi těmi staršími, které následně můžete zrekonstruovat. Vsaďte na správné vychytávky a ušetříte peníze i na letní dovolenou.

 
< 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >
Aircool Vytápění partner

Reklama

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE HIGH TACK

Využijete ho všude tam, kde potřebujete něco rychle přilepit a nemůžete předmět z jakýchkoliv důvodů zatížit, než lepidlo vytvrdne. Lepidlo MAMUT GLUE High Tack nahrazuje hřebíky, šrouby a nýty.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

HIGHLIGHT MEZI DLAŽBAMI

Letošní novinkou je dlažba Citytop Elegant kombi, ve výšce 6 cm se zámkem PaveLock® System, který zajistí požadovanou šířku spár a zamezí tak posunu nebo deformaci dlážděné plochy.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

České krby s nejlepší zárukou na trhu

Krbové vložky BEF Home - český originál s jedinečným designem a nejlepší zárukou na trhu. Vyberte si z nejširší nabídky modelů.

KVALITNÍ TEPELNÁ ČERPADLA MACH

Chcete tepelné čerpadlo, které Vás nezklame dlouhá léta? Kontaktujte nás! Navrhneme, vyrobíme, nainstalujeme a postaráme se o Vás, již od roku 1996.

KORADO - český výrobce radiátorů

Otopná tělesa pro vás vyrábíme už více než 50 let. V našem portfoliu najdete nejen radiátory RADIK ale i koupelnové žebříky, designová tělesa, konvektory a rekuperace.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.