Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Vytápění, klimatizace

Vyhledávání článků
Elegantní tepelné čerpadlo REVEL Master plus - invertor

Elegantní tepelné čerpadlo REVEL Master plus - invertor

vyšlo 23.4.2024

Česká topenářská značka REVEL je na trhu již 30 let. Mezi prvními zařadila do své nabídky tepelná čerpadla vzduch-voda, a také přišla s inovativním využitím těchto zařízení v létě, pro zdravotně bezpečné chlazení interiéru využitím stávajícího podlahového systému.

 
Jak vybrat klimatizaci?

Jak vybrat klimatizaci?

vyšlo 13.4.2024

Před výběrem konkrétního typu klimatizace je potřeba zvážit řadu aspektů, jako je počet klimatizovaných místností a jejich velikost, výkon klimatizace, spotřeba energie, hlučnost, způsob ovládání a pochopitelně také cena. Jak tedy vybrat tu nejlepší klimatizaci právě pro váš domov nebo kancelář?

 
Kdy už je klimatizace NUTNÁ?

Kdy už je klimatizace NUTNÁ?

vyšlo 5.4.2024

Kdo by si měl pořídit klimatizaci? I když tropických dnů je v české kotlině mnohem méně než těch mrazivých, přibývá stále více domácností i jiných prostor, které chtějí letní přehřívání řešit instalací klimatizační jednotky.

 
Jak správně vybrat krbovou vložku?

Jak správně vybrat krbovou vložku?

vyšlo 21.3.2024

Při výběru krbové vložky nebo krbu si musíte odpovědět na několik zásadních otázek a mnohé z nich by vás, co by laika, pravděpodobně ani nenapadly. Co je nejdůležitější při výběru krbové vložky nám řekl největší dovozce plynových krbů a krbů na dřevo do ČR.

 
Kontroly fotovoltaického systému - všechno, co je dobré o nich vědět

Kontroly fotovoltaického systému - všechno, co je dobré o nich vědět

vyšlo 14.3.2024

Správné fungování fotovoltaického systému má vliv na rychlejší návratnost investice, pravidelné kontroly pak přispívají ke včasnému odhalení případných anomálií a vyšší výkonnosti systému. Navíc jsou vyžadovány zákonem - podle stavebního zákona je vlastník stavby povinen provádět kontrolu jejího technického stavu alespoň jednou za 5 let. Přečtěte si tento článek a dozvíte se, jaké výhody taková kontrola má, jak probíhá a čím se řídit při výběru osoby zodpovědné za její provedení.

 
Přemýšlíte o tepelném čerpadle? Český výrobce nabízí záruku 10 let na vše

Přemýšlíte o tepelném čerpadle? Český výrobce nabízí záruku 10 let na vše

vyšlo 13.3.2024

Tepelné čerpadlo vzduch-voda v kombinaci s fotovoltaikou je v současnosti nejvýhodnějším způsobem vytápění a ohřevu vody. A díky štědrým dotacím je výrazně nižší i pořizovací cena celého systému. Teď už jen zbývá vybrat si toho správného dodavatele.

 
Tepelná čerpadla a jejich spojení s fotovoltaickým systémem

Tepelná čerpadla a jejich spojení s fotovoltaickým systémem

vyšlo 17.2.2024

V současné době jsou velmi dotačně podporované systémy, kdy je tepelné čerpadlo spojené s fotovoltaickou elektrárnou. Je otázkou, zda takové spojení je vhodné či ne?

 
Chcete se vyznat ve světě uhlí?

Chcete se vyznat ve světě uhlí?

vyšlo 12.1.2024

Chcete se dozvědět užitečné informace o uhlí a topení s ním? V následujících řádcích se dozvíte, jaké druhy uhlí jsou běžně dostupné na trhu, odkud se získává, jaké kusy se hodí pro vaše topeniště, a jak uspořit čas společně s námahou při jeho uskladnění. Přidáme tip, kdy je vhodný čas na nákup.

 
Proč si vybrat dubové palivové dřevo na topení?

Proč si vybrat dubové palivové dřevo na topení?

vyšlo 10.1.2024

Dub zaujme svým majestátním kmenem, který odolává divokému počasí. Od dávných věků jej mnoho kultur uctívalo jako symbol síly a vytrvalosti. Dubové palivové dřevo je velmi kvalitní a patří mezi oblíbená topiva. V následujících řádcích se dozvíte, proč si jej vybrat na topení.

 
Kolik můžete ušetřit při využití dotací na domácí fotovoltaickou elektrárnu?

Kolik můžete ušetřit při využití dotací na domácí fotovoltaickou elektrárnu?

vyšlo 4.1.2024

Fotovoltaika pro rodinný dům je dnes hojně používaný pojem a s ním se pojí i dotace na fotovoltaiku. Jistě jste už přemýšleli nad tím, zda by se vám vyplatilo do solární elektrárny investovat, ale má to vůbec smysl? Vyplatí se všechno to papírování, zařizování a řešení?

 
Jak si vyberete ty nejlepší dřevěné brikety?

Jak si vyberete ty nejlepší dřevěné brikety?

vyšlo 3.1.2024

Jak určitě rozpoznáte ty nejkvalitnější dřevěné brikety? Staňte se mistrem v oboru pevných paliv. V následujících řádcích se dozvíte, jaké vlastnosti poznáte na první pohled a jaké informace v popisu produktu jsou důležité.

 
4+1 důvod, proč zvolit pelety na zatápění

4+1 důvod, proč zvolit pelety na zatápění

vyšlo 22.12.2023

V poslední době stoupá obliba malých dřevěných válečků jménem pelety. Jsou určené pro spalování ve vysoce efektivních automatických kotlích. Slyšeli jste o nich a stále přemýšlíte, jestli si moderní způsob topení pořídíte? V následujících řádcích se dozvíte více informací.

 
Výhody teplovodního podlahového topení s možností chlazení

Výhody teplovodního podlahového topení s možností chlazení

vyšlo 28.11.2023

Teplovodní podlahové topení s možností chlazení představuje moderní a efektivní řešení pro vytápění i klimatizaci obytných a komerčních prostor. V kombinaci s tepelným čerpadlem se navíc jedná o ekonomické řešení zajišťující celoroční komfort.

 
Jak na čištění krbových skel - chemie i rady našich babiček

Jak na čištění krbových skel - chemie i rady našich babiček

vyšlo 18.11.2023

Kdo vlastní krb nebo krbová kamna jistě ví, že teplo z ohně žádné byť sebelepší radiátory nenahradí. S prací kolem krbu je to sice složitější, než otočit ventilem na radiátoru, výsledek však stojí za to. Plápolající oheň a praskající dřevo je opravdovým kouzlem domova. Někdy se ale stane, že tančící plamínky ohně zmizí za začernalým a znečištěným sklem. Zde najdete pár rad k tomu, jak udržet krbové sklo krásně čisté.

 
Klimatizaci lze využít i pro levné vytápění

Klimatizaci lze využít i pro levné vytápění

vyšlo 11.11.2023

Klimatizace je zařízení, které slouží k regulaci teploty, vlhkosti a často i čistoty vzduchu v uzavřeném prostoru. Umožnuje udržovat v interiéru příjemnou teplotu bez ohledu na venkovní podmínky. Klimatizace je velkým přínosem v letních měsících, kdy přináší úlevu od horka, ale také v zimě, kdy naopak pomáhá levně vytápět.

 
Ekologické přírodní chladivo do tepelných čerpadel

Ekologické přírodní chladivo do tepelných čerpadel

vyšlo 1.11.2023

Uvažujete o využití tepelného čerpadla pro vytápění, ohřev vody či chlazení vašeho domu? Pořízení tepelného čerpadla pro všechny jmenované účely je dnes samozřejmostí, ale co takhle si pořídit tepelné čerpadlo, které šetří energii, vytápí, ohřívá vodu, chladí a ještě má ekologické přírodní chladivo nové generace R290, které nahrazuje chladivo R410A.

 
Kamna jako alternativa krbové vložky

Kamna jako alternativa krbové vložky

vyšlo 14.10.2023

Pořízení krbové vložky s sebou přináší nezanedbatelné náklady na stavbu krbové obestavby. Kamna BEF KOMPAKT představují alternativu, která nabízí velké krbové sklo a zároveň není finančně prostorově náročná.

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
Aircool Vytápění partner

Reklama

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE DISPER FIX

Kvalitní, rychlé a spolehlivé lepidlo využijete v dílně, domácnosti, garáži nebo i na pracovišti. Lepí většinu materiálů jako je dřevo, beton, kov, kámen apod.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

DLAŽBA, KTERÁ OKOUZLÍ VAŠI ZAHRADU

S jarem přichází touha trávit více času na terase a zahradě. Nechte se inspirovat krásnou dlažbou, dlaždicemi, ploty a prvky zahradní architektury Semmelrock a splňte si sen o krásné zahradě.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

České krby s nejlepší zárukou na trhu

Krbové vložky BEF Home - český originál s jedinečným designem a nejlepší zárukou na trhu. Vyberte si z nejširší nabídky modelů.

KVALITNÍ TEPELNÁ ČERPADLA MACH

Chcete tepelné čerpadlo, které Vás nezklame dlouhá léta? Kontaktujte nás! Navrhneme, vyrobíme, nainstalujeme a postaráme se o Vás, již od roku 1996.

KORADO - český výrobce radiátorů

Otopná tělesa pro vás vyrábíme už více než 50 let. V našem portfoliu najdete nejen radiátory RADIK ale i koupelnové žebříky, designová tělesa, konvektory a rekuperace.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.