Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Vytápění, klimatizace

Vyhledávání článků
Blíží se konec roku. Ušetřete díky samoodečtu energií!

Blíží se konec roku. Ušetřete díky samoodečtu energií!

vyšlo 9.12.2019

Je tu konec roku a s ním přicházejí i změny cen elektřiny a plynu. Proto bychom hned na začátku ledna neměli zapomenout na kontrolu elektroměru a plynoměru. Nahlášení jejich stavů totiž pomůže přesnějšímu rozúčtovaní spotřeby za nové a staré ceny. Navíc, na samoodečet je dobré myslet i v průběhu roku. Díky němu tak můžete mít svou spotřebu lépe pod kontrolou.

 
Chytré vytápění vašeho domova – zjistěte, jak na to!

Chytré vytápění vašeho domova – zjistěte, jak na to!

vyšlo 25.11.2019

Radiátorům už téměř odzvonilo. Vytopte svůj domov chytře a efektivně. Všichni víme, že tyto náklady bývají nejvyšší položkou v rodinném rozpočtu. Zjistěte, jak si zajistit teplo domova – a to doslova – tak, abyste neplatili více, než je nezbytné.

 
Nové nástěnné a samostojné konvektory MINIB

Nové nástěnné a samostojné konvektory MINIB

vyšlo 22.11.2019

Topná tělesa MINIB vynikají vysoce efektivním provozem. Při minimálních nákladech na vytápění a nárocích na prostor dosahují maximálního tepelného komfortu díky přirozené cirkulaci vzduchu. Firma nyní uvádí na trh dvě novinky – nástěnné a samostojné konvektory z oceli a unikátní způsob chlazení, tzv. chladící trámce.

 
10 tipů, jak ušetřit v topné sezóně

10 tipů, jak ušetřit v topné sezóně

vyšlo 1.11.2019

Babí léto je pryč, a tak je dobré začít myslet na nadcházející topnou sezónu. Jak za topení ušetřit co nejvíc a zároveň mít doma příjemnou pohodu? Dost pro to můžete udělat vy sami, a to bez větší námahy.

 
Řízené větrání se stává nutností

Řízené větrání se stává nutností

vyšlo 26.10.2019

V návaznosti na snižování energetické náročnosti staveb se řízené větrání stává nezbytným ve všech druzích výstavby, především však pro bydlení, ať již v bytových nebo rodinných domech.

 
Teplo s elegancí, to jsou tělesa K-DESIGN

Teplo s elegancí, to jsou tělesa K-DESIGN

vyšlo 22.10.2019

Spojení elegance a výkonu, to je modelová řada designových radiátorů KORATHERM od českého výrobce s tradicí již více než 50 let na trhu.

 
Tepelné čerpadlo se vyplatí i bez dotace

Tepelné čerpadlo se vyplatí i bez dotace

vyšlo 22.10.2019

Pokud máte obavy, že tepelné čerpadlo má příliš dlouhou návratnost nebo že se bez dotace vůbec nevyplatí, může to být v některých případech i pravda. Záleží na tom, s jakým systémem tepelné čerpadlo porovnáváte a do jakého objektu jej chcete použít. A také nejen pořizovací a provozní náklady hrají při výběru zdroje tepla roli.

 
Nepotřebuje váš komín kominíka? Aneb nepodceňujte revizi spalinových cest.

Nepotřebuje váš komín kominíka? Aneb nepodceňujte revizi spalinových cest.

vyšlo 18.10.2019

Všichni to dobře víme, dobrý komín je zárukou bezpečí v domě. Proto se do stavby komína sami nepouštíme a necháváme to na odbornících. Stejně tak by to mělo být i v případě kontroly spalinových cest. Nepodceňujme riziko ohrožení našich nejbližších spalinami! Zavolejme kominíka dřív, než bude pozdě!

 
Trendy v oblasti tepelných čerpadel

Trendy v oblasti tepelných čerpadel

vyšlo 26.9.2019

Naše nové rodinné domy se v poslední době stávají doslova provázané různými technickými vymoženostmi pro zajištění maximálního pohodlí. Jejich uživatelé se také dívají na co nejnižší provozní náklady. Tyto dva parametry je možné skloubit s využitím tepelného čerpadla, které zajistí nejen teplou vodu a tepelnou pohodu, ale i chlazení domu, případné vytápění bazénu a také spolupráci s fotovoltaickou elektrárnou (střešní panely, které vyrábí elektrickou energii).

 
Elegatní krbové vložky Romotop Impression

Elegatní krbové vložky Romotop Impression

vyšlo 11.9.2019

Pokud hledáte nejen krásu, ale také funkčnost, jsou pro vás zvedačky IMPRESSION tím pravým. Doplňte svůj domov o solitér, který bude svým designem vládnout každé místnosti. Nechte se podmanit a vtáhnout do světa živého ohně, který dokáže vytvořit jedinečnou atmosféru.

 
Koupelnové žebříky z jiného úhlu, pro novostavby i rekonstrukce

Koupelnové žebříky z jiného úhlu, pro novostavby i rekonstrukce

vyšlo 10.9.2019

Otopný žebřík se stal nezbytnou součástí moderní koupelny. Na trhu dnes najdete koupelnové žebříky mnoha barev i tvarů a se zbytkem prostoru je tak snadno sladíte. KORADO nabízí u všech svých koupelnových těles KORALUX i variantu originálního a praktického prostorového uchycení.

 
Moderní krbová kamna do každého obýváku

Moderní krbová kamna do každého obýváku

vyšlo 16.8.2019

Oheň dává lidem teplo tisíce let a má své místo i v moderním obývacím pokoji. Topení dřevem je asi nejstarší způsob vytápění, a i když jsou moderní krbová kamna třeba od starých „Klubek“ nebo „Peter“ k nerozeznání, jejich podstata zůstává stále stejná. V jednoduchosti je totiž síla. Kouzlo krbovek v obýváku zkrátka nic nepřekoná. Proč?

 
5 hutných tipů, jak se připravit na topnou sezónu a neprotopit majlant

5 hutných tipů, jak se připravit na topnou sezónu a neprotopit majlant

vyšlo 9.8.2019

Blíží se konec prázdnin, konec léta a konec doby, kdy si nemusí většina z nás doma přitápět. Že je to ještě daleko? Že si v těchto tropických vedrech nedokážete zimu ani představit? Tak začněte. Topnou sezónu Češi každoročně podceňují. Přinášíme vám proto 5 vydatných tipů, jak si zajistit teplo a pohodu až do konce roku.

 
Přepis energií: Jak na to snadno a rychle?

Přepis energií: Jak na to snadno a rychle?

vyšlo 26.7.2019

Zdají se vám vaše účty za elektřinu moc vysoké? Snažíte se snížit spotřebu, ale přesto platíte hodně? V tom případě jste možná přemýšleli i nad změnou dodavatele. V dnešní době to zvládnete snadno a rychle z pohodlí domova. Podívejte se, jak na to.

 
Užívejte si celoročního pohodlí na terase díky venkovním topidlům

Užívejte si celoročního pohodlí na terase díky venkovním topidlům

vyšlo 17.7.2019

Pokud jen s těžkým srdcem opouštíte s přicházejícím podzimem pohodlí své terasy či pergoly, je tu pro vás řešení. Jediným problémem jsou nízké teploty a tak není nic jednoduššího, než se venku zahřát, nejen za pomoci dek a teplého oblečení. K tomu mohou dopomoci praktická venkovní topidla, díky nimž si můžete grilovací sezónu prodloužit a své venkovní prostory využívat prakticky po celý rok. Dáte přednost plynovým topidlům nebo spíše elektrickým infrazářičům?

 
Stropní ventilátor využijete v létě i v zimě

Stropní ventilátor využijete v létě i v zimě

vyšlo 15.7.2019

„Už je Ti ZIMA, děvče?“ „Ano ZIMA, dědečku Mrazíčku.“ Ať je zima nebo léto, hledáme stejně jako Nastěnka teplotní komfort. Aktuálně v létě asi takový, abychom si odpočali a v noci vyspali a nebudili se horkem.

 
Jsou zdravější ventilátory nebo klimatizace?

Jsou zdravější ventilátory nebo klimatizace?

vyšlo 28.6.2019

Pomalu, ale jistě, začaly nejteplejší měsíce, na které se všichni tolik těšíme. Letní počasí je skvělé, když můžeme vyrazit k vodě, už méně nás ale těší, pokud musíme sedět v kanceláři nebo z jakéhokoliv důvodu trávit čas doma. V takovém případě je potřeba myslet na to, jak se adekvátně zchladit, protože nadměrné horko může mít zásadní vliv na náš organismus. Klimatizace často působí řadu potíží díky vysušování vzduchu, proto pro mnohé z nás může být lepším pomocníkem kvalitní ventilátor.

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >
Aircool Vytápění partner

Reklama

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE DISPER FIX

Kvalitní, rychlé a spolehlivé lepidlo využijete v dílně, domácnosti, garáži nebo i na pracovišti. Lepí většinu materiálů jako je dřevo, beton, kov, kámen apod.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ SÍTĚ PROTI HMYZU

Ochrana proti hmyzu i do obloukových a šikmých oken.

 

BAREVNÉ TRENDY VE VENKOVNÍCH DLAŽBÁCH

Letošní barevné tóny jsou inspirovány návratem k přírodě. Barvy, jako např. lávově šedá melírovaná nebo grafitovorezavá vytvoří z Vaší terasy jedinečné místo k posezení a relaxaci.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

České krby s nejlepší zárukou na trhu

Krbové vložky BEF Home - český originál s jedinečným designem a nejlepší zárukou na trhu. Vyberte si z nejširší nabídky modelů.

KVALITNÍ TEPELNÁ ČERPADLA MACH

Chcete tepelné čerpadlo, které Vás nezklame dlouhá léta? Kontaktujte nás! Navrhneme, vyrobíme, nainstalujeme a postaráme se o Vás, již od roku 1996.

KORADO - český výrobce radiátorů

Otopná tělesa pro vás vyrábíme už více než 50 let. V našem portfoliu najdete nejen radiátory RADIK ale i koupelnové žebříky, designová tělesa, konvektory a rekuperace.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.